Afbeelding

VC Sneek roept bedrijven op voor Stichting Cystic Fibrosis

Sport

SNEEK - Volleybalclub VC Sneek zet zich vanaf half december een maand lang intensief in voor de Stichting Cystic Fibrosis door een inzamelingsactie van postzegels te houden en wil nu ook via deze weg de Sneker ondernemers activeren mee te doen. 

De club heeft inmiddels verschillende lijntjes uitgezet om de actie flink te promoten. Zo zijn alle Vrienden Van en sponsoren van de club benaderd om mee te doen en zijn er via Markplaats ook pogingen gedaan om postzegels aan het Goede Doel te geven. “Dat heeft al een aantal enveloppen met postzegels opgeleverd”, zegt het bestuur van VC Sneek.

Deelname bedrijven

De volleybalclub hoopt dat veel bedrijven spontaan aan de actie meedoen. Nieuwe en oude postzegels uit binnen-en buitenland, gestempeld en ongestempeld en kerstzegels zijn van harte welkom bij deze actie!

Zegels worden opgehaald

“Vanaf 15 januari komen we graag langs om de zegels op te halen. We willen bij de thuiswedstrijd van Friso Sneek tegen Peelpush alle zegels aanbieden aan iemand van de Fibrosis Stichting, ”aldus het bestuur. Bedrijven die willen participeren kunnen een bericht sturen naar volleybaleventsneek@gmail.com wanneer de zegels kunnen worden opgehaald en dan komt men persoonlijk langs in die week.

Prachtig initiatief

VC Sneek hoopt dat de Sneker ondernemingen allemaal spontaan meedoen aan deze actie. “Het is een prachtig initiatief om met zijn allen zo’n goed doel te supporteren. Als club werken we graag mee aan goede doelen en willen we  onze maatschappelijke en sociale betrokkenheid tonen. Laten we hopen op een massa opbrengst aan zegels”. Ook vorig jaar steunde VC Sneek twee Goede Doelen namelijk de Speelgoedbank Friesland en de KNGF – het Koninklijk Nederlandse Geleidenfonds. 

Bron: VC Sneek

Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 8 uur geleden
De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 8 mei, 11:00
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00