Afbeelding
Foto: Lieuwe Bosch

Dames Friso Sneek ontvangen Limburgse opponent in Sneker Sporthal

Sport

De dames van Friso Sneek spelen morgen thuis tegen Peelpush uit Meijel. Voor de ploeg van Erik Reitsma een belangrijk duel, omdat bij winst de eerste plaats  wordt veiliggesteld en zijn formatie de meest ideale uitgangspositie voor de komende play offs dan verwerft.

Vorige week boekten de Snekers een makkelijke en prima triomf op Somas Activia. De debutant werd in de Sneker volleybaltempel met een 3-0 nederlaag richting Brabant gestuurd. Door die overwinning behield Sneek de voorsprong van zeven punten op de concurrentie.

Nieuw team met jeugd

In Meijel hadden de gasten het moeilijk tegen het jeugdige Peelpush dat een fris spelende brigade heeft dat onder leiding staat van Johan Leenders, het boegbeeld  van de club en altijd bouwend aan een nieuw team met veel jeugd. Zijn team wist een punt af te snoepen van Friso Sneek dat aldus enigszins met de schrik vrij kwam. (2-3)

Uitreiking aan Fibrosis Stichting

Vandaag dus een geheel andere wedstrijd met Friso Sneek als onbetwiste favoriet voor de eindzege. Het duel tussen beide opponenten begint om 20.00 uur. Naast het sportieve aspect vindt ook aansluitend de uitreiking plaats van de talloze postzegels aan de Fibrosis Stichting. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.vcsneek.nl en ook aan de kassa die vanaf 18.30 uur geopend is. Gezien de drukte van de laatste tijd wordt geadviseerd niet te laat te komen.

Bron: VC Sneek

Foto: Lieuwe Bosch

De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 3 uur geleden
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15