Extra aandacht en coaching bij beweging en voeding zorgen in 3 maanden voor een vliegende start naar een gezonde leefstijl
Extra aandacht en coaching bij beweging en voeding zorgen in 3 maanden voor een vliegende start naar een gezonde leefstijl Foto:

Doe het samen met je eigen sportcoach bij Fit4lady!

Sport

LEEUWARDEN - Fit4lady, de toonaangevende fitnessclub in Leeuwarden exclusief voor vrouwen, introduceert het gloednieuwe Fit4lady Intens-programma. Met dit programma gaan vrouwen in 3 maanden intensief op een gevarieerde, sportieve en persoonlijke manier werken aan hun gezondheid en fitheid. 

De zomer nodigt vaak uit om het rustig aan te doen en gezonde gewoonten even los te laten. “Het sporten en gezond eten pakken we later wel weer op.” Hierdoor kun je na de zomer merken dat je minder fit bent en een paar kilo zwaarder. Dat is vaak niet wenselijk. September is vaak de maand om weer een frisse start te maken. Scholen beginnen weer, werkverplichtingen hervatten, en ook het sporten komt weer in beeld.

Het kan lastig toch zijn om het sporten weer in je routine te krijgen. Fit4lady biedt vrouwen de mogelijkheid om dit samen te doen. Fit4lady heeft als doel om alle vrouwen gezonder, vitaler en sterker te maken door middel van een effectieve training van 30 minuten met persoonlijke coaching. Wat maakt het Fit4lady Intens programma dan bijzonder?

Sjoukje Westra, franchisenemer van Fit4lady Leeuwarden, legt uit: “Bij Fit4lady krijgt elke vrouw persoonlijke aandacht en begeleiding in ons afwisselende circuit van cardio- en krachttraining. Met Fit4lady Intens willen we juist die vrouwen motiveren en begeleiden die een extra steuntje in de rug nodig hebben om sporten in hun wekelijkse routine te integreren. Maar ook vrouwen die tijdelijk wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, zijn welkom. Zij kunnen ook bij Fit4lady werken aan hun gezondheid, fitheid, conditie en kracht.”

Gezonde gewoontes aanleren in drie maanden

De begeleiding omvat extra coaching gesprekken en metingen met de Fit4lady Body Analyzer. Terwijl een gewone weegschaal alleen je gewicht meet, geeft de meting van Fit4lady een analyse van je lichaamssamenstelling en een goed beeld van je gezondheid. Dit helpt je beter te begrijpen wat nodig is om je sportieve en gezondheidsdoelen te bereiken en nieuwe gewoontes aan te leren. Sjoukje: “Gezonde gewoontes leiden tot een positief leven en een gezonder lichaam. Het over tijd monitoren van je nieuwe gedrag helpt je om deze gezonde gewoontes vol te houden”.

Om teleurstelling te voorkomen, kunnen vrouwen zich nu al aanmelden voor het nieuwe programma. Sjoukje benadrukt dat er beperkte beschikbaarheid is: “We willen elke vrouw de aandacht geven die ze verdient. Hierdoor kan een beperkt aantal vrouwen deelnemen aan het programma. Zorg ervoor dat je erbij bent!”

Na 3 maanden zit je nergens aan vast, het programma eindigt vanzelf. Samenwerken met je personal coach bij Fit4lady aan een fittere versie van jezelf? Kijk op www.fit4lady.nl/intens voor meer informatie. Daar kun je je ook aanmelden voor dit programma.

Afbeelding
Kom van slepende klachten af Zorg & Welzijn 3 uur geleden
Afbeelding
Column G2 Makelaars: Niets te klagen Column 21 uur geleden
Afbeelding
Vernieuwde website voor de Oldehove Algemeen gisteren
Afbeelding
Leeuwarden wint titel 'Bodemdierenstad van het Jaar' Algemeen 4 dec., 12:00
Afbeelding
SC Cambuur vergeet zichzelf te belonen tegen FC Eindhoven Sport 4 dec., 09:30
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 3 dec., 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00