Afbeelding
Foto: Inez Timmer © Bob de Boer Photography

Extra voorstelling (warming up) - “Avondje Inez”

Evenement

Extra voorstelling (warming up) ! woensdagavond 17 april 2024- @ huiskamertheater De Wier, Koarnjum

“The girl next door“ is Inez Timmer met haar 69 jaar niet écht meer. Maar meer dan ooit is ze een gedreven en enthousiast artieste die in haar voorstelling “Avondje Inez“ vertelt over haar artistieke leven in binnen- en buitenland. Ze bevoer de 7 wereldzeeën als zangeres op cruiseschepen, speelde in grote musicals, werd genomineerd in de categorie  ‘Beste Vrouwelijke Bijrol‘, deed mee aan “The Voice Senior” en weet daar vol humor over te berichten. Al die reizen brachten haar uiteindelijk naar de plek waar het toch het mooiste is; terug naar Friesland, waar ze is opgegroeid.

In “Avondje Inez“ wisselt ze moeiteloos van een imposante ballade naar een stampende hit of begint ze een intieme conversatie met het publiek. Inez speelt in op de actualiteit en neemt haar gasten mee naar de huiskamer van de 60-er jaren, inclusief zwart-wit tv en blokken op de trappers. Een feest der herkenning of een feestelijke kennismaking met deze spontane en veelzijdige zangeres. Met nog altijd dat vleugje Irolt in die stem die in de loop der jaren alleen maar gegroeid is!

“The girl next door“ is uitgegroeid tot de boeiende buurvrouw met een koffer vol verhalen en muziek. Een boeiende artieste die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Mis dit niet want Koningin Màxima is special guest!

“Avondje Inez”  

van harte welkom!

woensdagavond 17 april 2024

huiskamertheater De Wier - Koarnjum - De Wier 5 - 9056 PM - aanvang 20.00 uur, deur open 19.30  uur- entree €10,- p.p. inclusief koffie/thee voor aanvang

reserveren is verplicht, wees er snel bij want vol is vol! Mail via bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. 06-54763154  

Afbeelding
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00