De 'Muzikameraden' gaan hun huiskamerconcerten nu in Theater De Bres geven, met gastartiesten. Deze foto is gemaakt in het pre-coronatijdperk.
De 'Muzikameraden' gaan hun huiskamerconcerten nu in Theater De Bres geven, met gastartiesten. Deze foto is gemaakt in het pre-coronatijdperk. Foto: Muzikamer.nl

Muzikamer Concerten springen op/in De Bres

Evenement

De Muzikamer Concerten worden in een nieuw jasje gestoken en springt figuurlijk 'in de Bres' oftewel gaat optreden in theater De Bres. Dit zou mooi passen in het weer op starten van de activiteiten van het theater aan de Schoolstraat 4. In de Bres is het zeker mogelijk om publiek op aangepaste corona-wijze te ontvangen.

De Muzikameraden schrijven: "Wij hebben voorgesteld om samen daar een paar Muzikamer Concerten te willen organiseren. Dit podium in het centrum van Leeuwarden willen we ook graag steunen. Het wordt geheel door vrijwilligers gerund en slagen er al jaren in mooie voorstellingen, concerten enzovoort te laten plaatsvinden! Wij zijn er altijd bijzonder gastvrij ontvangen. De inkomsten zijn daarom geheel voor de Bres deze keer."

Gastartiest Eddie Mulder
"De volgende data hebben we in overleg met de Bres voor twee Muzikamer Concerten gepland: Zondagmiddag 19 juli, met als gastartiest : Eddie Mulder. Hoe hij het voor elkaar krijgt is een raadsel. Deze gitarist brengt alweer zijn zesde solo CD “Beyond The Eye” uit. Hierop staan eigen prachtige composities. Ongetwijfeld zal hij hiervan een aantal nummers ten gehore brengen."

Troubadour Onno Loonstra
"Zondagmiddag 16 augustus , met als gastartiest: Onno Loonstra. Hij is een van de zes finalisten van de kleine prijs singer/songwriter van Fryslan Pop. Deze Friese troubadour weet ons telkens weer te verrassen met zijn originele, pakkende liedjes. Dit jaar brengt hij zijn tweede CD uit. Aanvang: 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur. Reserveren en betalen via www.theaterdebres.nl."

"Het aantal bezoekers zal passend moeten zijn bij de beschikbare ruimte en de anderhalve meter afstand die in acht wordt genomen. Vandaar dat alleen degenen die gereserveerd hebben welkom zijn! Bij de aanmelding graag vermelden of jullie tot een huishouden behoren. Dan behoeft er onderling geen anderhalve meter afstand te worden gehouden. Ook hier geldt dat als je je ziek of verkouden voelt, je helaas niet welkom bent."

"Wij hebben het gemist om met jullie gezellige, muzikale middagen te beleven. We zien er naar uit om weer van start te gaan."

Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 23 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00