Afbeelding

De Kompanen zoekt actieve senioren voor ‘Pijnlijke Melodie’

Cultuur

LEEUWARDEN - Voor het project “Pijnlijke Melodie” zoekt De Kompanen actieve senioren die hun verhalen willen vertellen in de vorm van theater. Ze gaan eerst in gesprek met elkaar, door middel van opdrachten, thema’s maar ook improvisatie-oefeningen. Zo ontstaat genoeg materiaal waar zij een voorstelling van kunnen maken. Deze voorstelling wordt met de deelnemers gerepeteerd en meermalen opgevoerd voor publiek.

‘Pijnlijke Melodie’ is een landelijk project waar theatermakers aan de slag gaan met actieve senioren. In 2022 is de derde versie van het project landelijk uitgezet en de Kompanen zijn uitgekozen om in Friesland het project vorm te geven.

Meld je aan

Ben jij die actieve senior met belangstelling voor theater en heb jij een mening over belangrijke zaken die er toe doet en ben je niet bang om je daarover uit te spreken, dan is De Kompanen op zoek naar jou! Geef je op via info@rudistuve.nl of neem contact op met Rudi Stuve via zijn mobiele nummer: 06 55 868 745. Na de herfstvakantie volgt dan een eerste kennismaking met de potentiële deelnemers waar je ook meer informatie krijgt over de plaats van handeling, bijeenkomsten etc. Deze zullen overdag gepland worden, dus hou daar vast rekening mee!

* Wij spreken u aan met je omdat dat persoonlijker is dan u en omdat dit een heel intieme samenwerking wordt achten wij het toegestaan om bij de eerste kennismaking u al aan te spreken met je. Het heeft dus niets te maken met het ontbreken van respect jegens de senior.

Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 58 minuten geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Kom gezellig langs bij het Franeker Oldies Festival! Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 18 uur geleden
Politie op snelweg Leeuwarden
Personenauto en bestelbus klappen op elkaar in Leeuwarden 112-Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
LIVEBLOG: Zo reageert de wereld op 'onze' Joost Klein Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Geniet ook dit jaar weer van muziek in de natuur tijdens Oranjewoud Festival Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws gisteren