Sietse weet alles van fietsen en helpt u met het uitzoeken van de perfecte fiets.
Sietse weet alles van fietsen en helpt u met het uitzoeken van de perfecte fiets.

Fietsservice de Vries blinkt uit met persoonlijke aandacht

Bedrijf in beeld

JELLUM - Wilt u deze zomer weer zorgeloos op de fiets stappen? Kom dan eens langs bij Fietsservice de Vries in Jellum. Fietsenmaker en eigenaar Sietse de Vries heeft jarenlange ervaring in fietstechniek en blinkt uit door zijn persoonlijke aanpak en eerlijke advies. De locatie van zijn winkel aan Hegedyk 33 in Jellum garandeert aan elke klant een ontspannen winkelervaring. De auto parkeert u gratis voor de deur en tijdens een proefrit fietst u zo in een rustige omgeving, zodat u zich alleen hoeft te concentreren of de fiets wel écht bij u past. Samen met Sietse kiest u een fiets die helemaal aan uw eisen voldoet, inclusief alle aanpassingen (zoals spiegels) en toevoegingen (zoals een kinderzitje) die u nodig heeft. 

Sietse de Vries is geen onbekende in de fietswereld. Al vanaf zijn zeventiende houdt hij zich bezig met fietsen. Hij werkte in meerdere (mobiele) fietszaken en volgde een gedegen opleiding aan de Tweewieler Academy van Innovam. Sinds anderhalf jaar heeft hij zijn eigen winkel in Jellum die hij geheel op eigen wijze runt. Dat houdt in dat hij zich dag na dag inzet voor de allerbeste persoonlijke service: “Ik vind het heel belangrijk dat de klant een goede ervaring heeft als ze bij mij langskomen. Persoonlijke aandacht is een speerpunt. Ik ben hier alleen, dus klanten hebben altijd dezelfde persoon voor zich.” Afspraak is afspraak, vindt Sietse: “Van tevoren spreek ik een prijs af met klanten. Mocht dat onverhoopt toch iets meer worden, dan bel ik van te voren om te overleggen.” 

Haal- en brengservice

Om zijn klanten uit Leeuwarden nog beter van dienst te zijn, heeft Fietsservice de Vries een haal- en brengservice: “Dan kom ik de fiets in de ochtend ophalen. Mijn streven is dan om de fiets, gerepareerd en wel, de volgende ochtend weer bij u op de stoep te plaatsen. Duurt de reparatie wat langer dan verwacht, dan neem ik uiteraard contact op.”

Kom eens langs!

Uiteraard staat het u vrij om eens langs te komen in Jellum. “Bij Fietsservice de Vries parkeer je gratis voor de winkel,” benoemt Sietse. “Bovendien bent u tijdens een proefrit snel in de rustige natuur.” Volgens de ervaren fietsenmaker is dat essentieel voor als je een proefrit maakt: “Tijdens een proefrit moet je je kunnen concentreren op de fiets. Zit je lekker, hoe bevalt de ondersteuning, hoe voelt de fiets aan? In het drukke verkeer kun je je niet optimaal focussen op de fiets.”

Bij Fietsservice de Vries staat een ruim assortiment aan nieuwe (elektrische) fietsen van merken als Qwic, Burgers, Victoria, Trenergy, Pointer, Vyber en Van Raam. Moderne, betrouwbare en Nederlandse fietsmerken waar Sietse graag mee werkt. Hij kan echter ook adviseren over andere merken en helpt u graag als u een ander merk op het oog heeft. In de winkel staan ook een aantal nette tweedehands fietsen, uiteraard tiptop in orde gemaakt door Sietse. Bij Fietsservice de Vries vindt u altijd een fiets die aansluit bij uw wensen.

Schaft u een nieuwe fiets aan, dan krijgt u van Sietse de eerste onderhoudsbeurt gratis, en de tweede voor de halve prijs. Uiteraard rust ik de fiets ook uit met de accessoires die u in uw dagelijks leven nodig hebt, zoals een spiegel, kinderzitje of fietstassen,” voegt Sietse toe. “En bij aankoop van een elektrische fiets van Qwic krijgt u gratis een accu-update.”

Kortom, is uw (elektrische) fiets toe aan een betaalbare en snelle reparatie- of onderhoudsbeurt of zoekt u een compleet nieuwe fiets? Bij Fietsservice de Vries in Jellum bent u aan het juiste adres. De winkel vindt u aan Hegedyk 33 en online op www.fietsservicedevries.nl. Uiteraard kunt u ook even bellen met Sietse (06 519 214 53)

Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 7 uur geleden
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 11 uur geleden
Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 13 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Kom gezellig langs bij het Franeker Oldies Festival! Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00
Politie op snelweg Leeuwarden
Personenauto en bestelbus klappen op elkaar in Leeuwarden 112-Nieuws 15 mei, 15:29