Afbeelding

Samenwerking Greenjoy en Post-Plaza Hotel & Grand Café

Algemeen

Post-Plaza Hotel & Grand Café heeft haar portefeuille uitgebreid met een duurzame elektrische Greenjoy sloep. Herman Schreuder (Post-Plaza) heeft samen met Oane Hoekstra (Greenjoy Leeuwarden) de boot uit Grou opgehaald waar de laatste hand was gelegd aan de productiefase. De sloep heeft haar vaste ligplaats bij de Blokhuispoort en is vanaf dit weekend te huur via Greenjoy.

De elektrische sloep, type Stil 058 is speciaal ontworpen voor de lage bruggen in de prachtige Potmargeroute. Het aluminium casco is gebouwd door Lasbedrijf Leeuwarden en afgemonteerd door Goos Watersport uit Grou. Greenjoy Leeuwarden verzorgt de verhuur en heeft inmiddels 10 elektrische sloepen aan de Willemskade en Blokhuispoort liggen. Daarnaast beschikt het ook over 2 sloepen in Warten / Alde Feanen, 1 in Grou en binnenkort ook 1 in Sneek.

Post-Plaza Hotel & Grand Café is enthousiast over de mogelijkheden die Greenjoy biedt. "Leeuwarden is een fantastische stad om te ontdekken, met een stadsgids, vanaf een praam met een historicus aan boord, maar ook om zelf te ervaren vanaf het water. We zijn er ontzettend trots op dat onze gasten ook op deze manier de mooiste stad van Nederland op een unieke én duurzame manier kunnen ontdekken", aldus Herman Schreuder. Oane Hoekstra van Greenjoy Leeuwarden; "Ik ben ontzettend blij met Post-Plaza als partner van Greenjoy. Door deze, maar ook eerdere bijzondere samenwerkingen, zoals Boomhut "De Uil" aan de Zuidergrachtswal, maken we de binnenstad een stuk aantrekkelijker voor de toerist en inwoner van Leeuwarden. De hoofdstad van Friesland is een heerlijke plek om te recreëren, zowel vanaf land als water".

Afbeelding
Column Désirée van Dijk-Attema: Nat en nog meer onzekerheid Column 7 uur geleden
Afbeelding
A cappella concert met de titel 'Geen dag zonder Bach'. Evenement 10 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur neemt in stijl afscheid van het Cambuurplein Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Fit4lady lanceert zomerse actie voor vrouwen: Sport een halve zomer voor slechts 49,- Sport 17 uur geleden
Nordic Walking is een ontzettend goede sport voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Stichting Parkinson in Beweging stopt Sport 12 mei, 12:00
Esmeralda, Alejandro, Anita, Sven en Diederik collecteren.
Spelend Sporten loopt mee met de collecteweek Sport 11 mei, 12:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Demonstreren een recht? Column 10 mei, 18:00
Beeld ter illustratie.
Opening watersportseizoen in Leeuwarden Sport 10 mei, 15:00