Afbeelding
Foto: AS Media

Overval op tankstation Shell in Leeuwarden

112-Nieuws

LEEUWARDEN - Vrijdagmiddag 1 december om 12.50 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Prof. mr. P.S. Gerbrandyweg in Leeuwarden.

Een overvaller had het gemunt op het tankstation van Shell. De overvallers zijn na de overval in een onbekende richting gevlucht. De politie heeft het tankstation van Shell afgezet met linten. Er is een onderzoek opgestart door de politie om er achter te komen wie de dader is. Even verderop had de politie een tas in een boom aangetroffen en deze is meegenomen voor onderzoek, of deze van de overvaller is, is niet bekend. De politie heeft een Burgernet-melding uitgestuurd met informatie over de dader. De politie is op zoek naar een manspersoon tussen de 25 en 30 jaar, mogelijk licht getint, gekleed in een donkere jas, een zwarte muts onder een capuchon, zwarte (trainings)broek met een witte streep aan de zijkant, zwarte schoenen en hij heeft een zwart tasje die hij kruislings over zijn borst draagt. Ook geeft de politie aan dat als hij gezien wordt direct 112 gebeld moet worden en dat hij niet benaderd mag worden.

De politie heeft een zoektocht gehouden in de Vrijheidswijk. Het is niet bekend of er iets buit is gemaakt. Niemand raakte gewond bij de overval.

Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 41 minuten geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00