Afbeelding

Tanken voor €1,11 per liter bij TinQ Leeuwarden

Algemeen

LEEUWARDEN - TinQ, de grootste keten onbemande tankstations, zal zondagochtend 15 oktober, de brandstofwereld voor heel even op zijn kop zetten met een opvallende tankactie bij hun tankstation aan de Meester P.J. Troelstraweg 151 in Leeuwarden. In het kader van TinQ MAX.KORTING wordt de brandstof tijdelijk aangeboden voor het ongelofelijke bedrag van €1,11 per liter. Deze actieprijs is geldig gedurende 11,1 minuten en geldt voor Euro95, Superplus 98 en Diesel. Daarmee biedt TinQ automobilisten de kans om het succes van dé nr.1 te vieren.

Deze ludieke ‘TinQ PitStop actie’ draait om drie keer de nummer 1. Daarom zal de actieprijs van €1,11 per liter brandstof, exact 11 minuten en 1 seconde gehanteerd worden, bij in totaal 111 verschillende TinQ tankstations. Dit geeft mensen door het hele land de kans om te profiteren van deze unieke actie. De actie is verspreid over 10 verschillende actiedagen, waarbij het tankstation aan de Meester P.J. Troelstraweg in Leeuwarden voor zondag 15 oktober is geselecteerd. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zal ter plaatse een verkeersregelaar en personeel aanwezig zijn.

Met deze actie willen we al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun trouw aan onze TinQ MAX.KORTING”, aldus Paul Derhaag, marketingmanager bij TinQ. “We hebben gezien hoe populair de nummer 1 is in Nederland en daarom willen we dit succes met het hele land delen. Door dit soort acties te organiseren, brengen we fun in het tanken en zien we kans om onze klanten te belonen voor hun loyaliteit.” 

Het exacte tijdstip waarop de actieprijzen aankomende zondag worden gevoerd aan de Meester P.J. Troelstraweg, zal 30 minuten voor aanvang van de actie bekend worden gemaakt in de TinQ4U app. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de actie, is het tijdens de actie niet toegestaan om jerrycans te vullen. Tevens zijn vrachtwagens en tractoren tijdens de actieperiode niet toegestaan.

Voor degenen die toch niet in staat zijn om van de actie te profiteren, heeft TinQ ook iets moois. In de TinQ4U app kunnen gebruikers een gratis lot claimen, waarmee ze kans maken om op een later moment alsnog te tanken voor €1,11 per liter. In totaal zullen maar liefst 1.111 gelukkige winnaars via de app worden geselecteerd om hiervan te profiteren. Vanaf zondag 22 oktober worden er iedere zondag 100 nieuwe winnaars geselecteerd.

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 13 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00