Afbeelding
Foto: A. Heida Dakbedekking

“Verduurzamen is tegenwoordig een hot item”

Wonen

HEERENVEEN - Wil jij graag verduurzamen en je huis beter isoleren tegen de kou en warmte? Klop dan vooral eens aan bij Aryan Heida van A. Heida Dakbedekking in Heerenveen. De ervaren dakdekker is vijf jaar geleden voor zichzelf begonnen en vele klanten in- en rondom Heerenveen weten Aryan inmiddels te vinden. Aryan vertelt wat hij voor jou kan betekenen. 

“Verduurzamen is tegenwoordig een hot item”, stelt Aryan. “Vele mensen kiezen er daarom voor om hun dak te laten isoleren. Daarmee kun je namelijk heel veel energie besparen. Het grappige in Nederland, is dat heel veel mensen bij isolatie denken aan het isoleren tegen de kou. Maar hoe koud wordt het nu eigenlijk in Nederland? Vaak is dat niet kouder dan -5 graden. De zomers worden daarentegen steeds extremer, waardoor isolatie tegen de warmte misschien nog wel belangrijker is. Die warmte wil je namelijk ook graag buiten je huis houden”, legt de dakdekker uit. 

Gespecialiseerd in isolatie

A. Heida Dakbedekking is gespecialiseerd in het isoleren van daken. Aan de hand van kwalitatief uitstekende PIR-isolatie platen of wortelwerende dakbedekking, populair in verband met sedumdaken (groene daken), halen Aryan en zijn team meer rendement uit jouw dak. “Het isoleert en draagt ook nog eens bij aan een stukje groen, wat weer goed is voor de bijtjes en de insecten.” 

Cool roof systeem

Een andere efficiënte vorm van verduurzaming, is het aanbrengen van witte daken. “Dat noemen we ook wel een ‘cool roof systeem. Het scheelt in de zomer wel een graad of 30 ten opzichte van een zwart, plat dak. Daarbij kunnen temperaturen ongewenst oplopen tot zo’n 70 graden. Ook zorgt een wit dak voor een betere opbrengst van je zonnepanelen.” 

Wens van de klant

Weten wat A. Heida Dakbedekking voor jou kan betekenen? Neem contact op! “We werken veelzijdig, van nieuwbouw tot renovatie. We inspecteren eerst altijd het dak, voordat we een offerte maken. Daarna maken we samen een plan en leggen we uit hoe we te werk gaan. Meestal slopen we alles eraf, zodat we met een frisse basis kunnen beginnen. Dan kunnen we ook eventuele houtrot onder de bestaande dakbedekking zien. Vervolgens brengen we een isolatielaag aan van minimaal 80 mm tot 140 mm. Dat garandeert dat het goed is. Tot slot vervoeren we keurig alle rotzooi en gaan pas weg als de klant helemaal tevreden is en als wij zelf tevreden zijn.” 


A. Heida Dakbedekking
Mauritslaan 51
8448PM Heerenveen
E-mail: info@aheida.nl
Tel: 06 - 31 90 09 26


Afbeelding
Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 15 uur geleden
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00