Afbeelding

De liefde vinden, zo lukt het wél!

Samenleving

De liefde. Een veelbesproken en -bezongen onderwerp. Een mooie liefdesrelatie is wat de meeste mensen het liefste zouden willen. Een arm om je schouder, een maatje, iemand die er echt voor jou is en waar je altijd op terug kunt vallen. 

Geppy Visser heeft hier haar werk van gemaakt. Ze helpt singles om weer een fijne liefdesrelatie te vinden. Ze is Matchmaker bij Mens & Relatie en Datingcoach bij haar eigen bedrijf Geppyness. Het lukt haar om zo’n 75% van de zoekenden weer te helpen om een partner te vinden.

Veel singles lopen in hun eigen zoektocht naar het vinden van een partner vast en geven soms zelfs de moed op. Tijdens het internetdaten zijn ze veelal teleurgesteld geraakt. “Hartstikke jammer”, zegt ze. 

Als matchmaker voor Mens & Relatie koppelt Geppy mensen aan elkaar. Dat deze manier heel goed werkt, en dat zo’n 75% op deze manier de liefde vindt, komt omdat iedereen die deze stap zet serieus op zoek is naar een fijne relatie. “Het zijn altijd oprechte en leuke mensen die ik ontmoet”, vertelt Geppy, “gewoon zoals jij en ik. Alle leeftijden, van 28 tot aan 88 jaar. Via een persoonlijk gesprek leer ik je goed kennen en ga ik voor jou op zoek naar de partner die goed bij jou past. Ik let erop hoe jullie beide in het leven staan. Wat echt belangrijk voor jou is, en wie daar goed bij past.”

Soms is het een stap die ongemakkelijk voelt en best spannend is; om hulp te zoeken om jouw partner te vinden. Bijna altijd blijkt het de moeite waard te zijn. En vind je wel die partner om je leven mee te delen. Dat liefdesgeluk, dat is toch het mooiste wat er is!

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak met Geppy ga naar www.geppyness.nl of mail naar geppy@geppyness.nl

Afbeelding
sc Heerenveen bindt ook Almere City aan zegekar en boekt derde thuisoverwinning op rij Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Liefde op het eerste gezicht! Column 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00
Afbeelding
Weerbaarheidstraining voor sekswerkers in Friesland Zorg & Welzijn 1 dec., 10:00