Afbeelding

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Dit is de Seb, een Labradoodle reu en geboren in november 2020. Seb is een schat van een hond en is ontzettend gek op aandacht en knuffelen. Kom je bij hem op bezoek, dan is het één en al enthousiasme. Zit het bezoek dan eindelijk, dan wil hij het liefste naast ze zitten om gekriebeld te worden. 

Hij gaat goed om met katten en ook andere honden zijn geen enkel probleem (zelfs als deze niet zo vriendelijk naar hem zijn, hij zal dan niet snel iets terug doen). Hij heeft er geen moeite mee om even alleen thuis te zijn en ook meenemen in de auto is geen enkel probleem. 

Hij is niet gewend aan kinderen, hij vind het maar spannende wezens en gedraagt zich tegen hen nogal schuchter. Om die reden plaatsen we hem dus ook niet bij kinderen onder de 12 jaar. 

Wandelen doet hij graag en loopt dan rustig met je mee; kan hij dan ook nog op een autovrije plek loslopen, dan geniet hij dubbel. Seb is best wel een gevoelige hond: als je hem wel een keer moet corrigeren komt hij daarna bij je om het goed te maken. Dit betekent dus ook dat hij wel behoefte heeft aan duidelijkheid, dan voelt hij zich het fijnste. Hij kan goed luisteren, maar in zijn hang naar aandacht ‘vergeet’ hij zo af en toe wat de baas had gezegd. Er is maar één ding waar Seb niet van houdt en dat is als je zijn bot wilt afpakken; hij zal wel denken: ‘afblijven, die is van mij’. Maar hier kun je makkelijk rekening mee houden. Hij speelt graag met zijn knuffel en touw; en heeft hij een bal is het helemaal feest. 

Wat betreft vachtverzorging denkt men vaak bij Labradoodels dat dit niet nodig is, maar niets is minder waar: regelmatig borstelen en een paar keer per jaar naar een trimsalon is echt wel nodig. 

Heeft u interesse in deze lieve, slimme, speelse maar vooral grote knuffelaar en kunt u hem een fijne plek bieden, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 15 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 21 uur geleden
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00