Afbeelding
Foto: BENN Fietsenwinkel

BENN Fietsenwinkel nu ook in Drachten gevestigd

Zakelijk

DRACHTEN - In navolging van Leeuwarden en Harlingen, is BENN Fietsenwinkel nu ook in Drachten gevestigd. Sinds drie maanden kun je aan de prachtige Noordkade 44 terecht bij BENN voor een betaalbare en betrouwbare elektrische fiets. Eigenaar Benn Veninga is razend enthousiast over de uitbreiding en merkt bovendien dat elektrische fietsen steeds populairder worden. Hij vertelt over het bedrijf. 

Benn Veninga is een fietsliefhebber pur sang. Zo’n tien jaar geleden begint hij al met het verkopen van fietsonderdelen, middels een online webshop. Dat mondt vier jaar geleden uit in een eigen gespecialiseerde fietsenwinkel in Leeuwarden, namelijk BENN Fietsen. Benn specialiseert zich in elektrische fietsen, want hij merkt dat een elektrische fiets steeds populairder wordt. “Je ziet wel dat er veel online aanbod is in betaalbare elektrische fietsen, maar niet echt bij de fietsenwinkels zelf. Ik zie BENN dus als een hele mooie aanvulling op wat er al is. Dat gegeven, gepaard met onze service, maakt dat wij echt anders zijn dan de rest”, licht hij toe. 

Een betaalbare elektrische fiets

Bij BENN Fietsenwinkel kun je al terecht voor een elektrische fiets voor slechts 1099,- euro. “Daarvoor heb je een nieuwe fiets, met garantie en alles erop en eraan. Onze prijsklasse varieert tussen de 1099,- euro en de 4000,- euro. Dat gaat van een betaalbare transportfiets tot een uitgebreide high end fiets met riemaandrijving, krachtige middenmotor en schijfremmen”, legt Benn uit.

Betrouwbare merken

De fietsenwinkel maakt gebruik van betrouwbare merken, zoals: VanDijck, Qwic, Victoria en Vogue. “Diverse merken die allemaal hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Dat past bij onze visie: Ieder bedrijf zal zeggen dat ze service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maar dat is wel waar wij echt het verschil in maken. Wij doen altijd een stapje extra voor de klant, door alles tijdig te regelen en op te lossen. Je kunt van ons een service verwachten die je ook krijgt in het hogere segment, maar ook nog met een leuk prijskaartje”, vertelt Benn enthousiast. 


Aanvulling in Drachten

Benn ziet veel potentie in de uitbreiding. “In Drachten zien we deze winkel echt als een aanvulling op wat er al is. Doordat we drie winkels hebben en vrij veel fietsen verkopen, kunnen we grotere partijen fietsen inkopen, die we vervolgens met hele goede specificaties tegen een relatief lage prijs kunnen verkopen. Je ziet daarnaast dat steeds meer mensen de fiets pakken naar het werk, wat natuurlijk ideaal is vanuit een centraal gelegen plaats als Drachten. Kom daarom gerust eens een kijkje nemen in de winkel, want je kunt hier gewoon voor de deur parkeren, ideaal!” 

Speciale actie in augustus

BENN Fietsenwinkel heeft een speciale actie in augustus via Social Deal. “We hebben maar liefst 300 vouchers beschikbaar via Social Deal, waarmee we tegen een zeer scherpe prijs een servicebeurt verlenen voor een elektrische fiets of een normale fiets. Wees er snel bij en we zien je graag bij BENN Fietsenwinkel!”

BENN Fietsenwinkel Drachten
Noordkade 44
9203CE Drachten
Tel: 06 - 57 39 72 49
www.bennfietsen.nl

Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert 'Ljocht' in Grote Kerk Drachten Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Disco Tropicana, DeWolff en Living Colour in Iduna Cultuur 2 dec., 18:00
Afbeelding
Bibliotheken blijven helpen bij toeslagen en belastingen Samenleving 2 dec., 15:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
Koop uw kerstboom bij kerstboomkwekerij Nijtap Algemeen 1 dec., 15:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00