Het team van Küchen-Dump
Het team van Küchen-Dump Foto: eigen beeld

Küchen-Dump opent winkel in Drachten!

Wonen

DRACHTEN - Tijd voor een nieuwe keuken? Ga dan eens langs bij Küchen-Dump aan de Martin Luther Kingsingel! Küchen-Dump, een aantrekkelijk concept met betaalbare, maar kwalitatieve keukens, heeft sinds kort op de Drachtster meubelboulevard een winkel geopend. RondOm Drachten praat met keukenverkoper Johan van Bruggen en formulemanager Jurgen Adriaansen over het nieuwe concept.

“Het idee van Küchen-Dump is eigenlijk heel simpel en is gebaseerd op de succespijlers van Sani-Dump”, dat tot dezelfde groep behoort. “Namelijk het aanbieden van A-merk producten voor een bodemprijs. Combineer dat met een goede service zonder agressieve verkoopmethodes en je hebt een perfecte combinatie. En uit die filosofie is ook Küchen-Dump ontstaan, waarmee we hoogwaardige keukens van A-kwaliteit aanbieden tegen de scherpste prijzen” aldus Jurgen. “Als onderdeel van de FG-Groep zijn we een grote, landelijke speler met meer dan 130 keuken- en sanitair winkels door heel Nederland.  Hierdoor kunnen we de keukens goedkoop inkopen en daar profiteert de klant weer van.” Drachten is de tweede plek waar een Küchen-Dump wordt geopend, maar binnen een jaar hopen ze in Nederland zeker dertig vestigingen te openen. 

Elke keuken is uniek

De keukens die Küchen-Dump aanbiedt in de showroom in Drachten zijn Duitse keukens van topkwaliteit. Ze worden altijd op maat aangemeten, want elke keuken is uniek, en de ervaren verkoopmedewerkers ontwerpen voor hun klanten duidelijke 3D-tekeningen. Keukenverkoper Johan van Bruggen vertelt over hun werkwijze: “Wanneer iemand de winkel binnenstapt, laten we ze natuurlijk eerst even rustig rondkijken. We hebben een groot assortiment, dus onze klanten krijgen echt even de tijd om te kijken wat zij leuk vinden. Dan gaan we samen aan de tekentafel zitten. Ik luister naar hun wensen en onder het genot van een kopje koffie brengen we hun nieuwe keuken tot leven. Een ontspannen sfeer in de showroom vind ik erg belangrijk om geheel vrijblijvend jullie keuken samen te stellen.” 

Bij Küchen-Dump volgen we de laatste trends. Jurgen: “ Nu zie je bijvoorbeeld dat matzwarte keukens erg populair zijn en de industriële look wordt erg gewaardeerd, maar ook de traditionele houtskleuren blijven geliefd. Daarnaast tonen we de keukens op een unieke manier. In de ruime showroom zijn alle keukens namelijk opgesteld in aparte ruimtes zodat je ook echt de sfeer kunt proeven zoals je droomkeuken er bij jou thuis uit kan komen te zien. 

Naast het ontwerpen en leveren van de meubels, kan je bij Küchen-Dump terecht voor montage. Ze werken met goed-opgeleide en ervaren monteurs die elk jaar worden bijgeschoold om de meest moderne keukens perfect te monteren. Johan: “Dit zijn vakmensen waarmee we al jaren samenwerken. Wij kennen ze en weten dat ze goed werk leveren en zij weten welke eisen we stellen aan de montage.”

Meer informatie

Op 19 en 20 november wordt Küchen-Dump feestelijk geopend met prachtige prijzen, lekker eten en entertainment, maar de winkel is al te bezoeken aan de Martin Luther Kingsingel 32. Kijk vooral ook op de website www.kuechendump.nl voor meer inspiratie en informatie of volg Küchen-Dump op alle sociale media.

Afbeelding
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 1 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00