Afbeelding

Woningontruiming door Oprommer!

Zakelijk

OUDE BILDTZIJL - Heeft u een professionele ontruimer nodig, bijvoorbeeld als u een woning weer verkoop- of verhuurklaar wilt maken? Dan bent u bij Oprommer aan het juiste adres! Op een professionele manier helpen ze u om uw woning, bedrijfsruimte of instelling opleverklaar te maken, precies zoals verwacht wordt door uw verhuurder, nieuwe bewoners,notaris, bewindvoerder of makelaar. 

Elf jaar geleden ontstaat het idee achter Oprommer in het hoofd van ondernemer Philippus Dijkstra. Hij is dan werkzaam als verkoopadviseur bij ongediertebestrijding en realiseert zich dat zijn werk veel makkelijker zou zijn als een woning op de juiste manier wordt opgeleverd. Niet veel later doet hij zijn eerste ontruiming. De laatste jaren is zijn bedrijf flink gegroeid. Inmiddels heeft hij drie man in huis voor ontruiming van woningen, bedrijven en instellingen. Bovendien is vijf jaar geleden de OprommerLoads geopend; een grote loods waar hij de inboedel van zijn klanten een tweede leven geeft. 

Ontruimingen

Een ontruiming, dat moet gewoon goed gebeuren, vindt Dijkstra. Hij past zich aan aan de wensen van de klant én, ook niet onbelangrijk, de eisen van degene aan wie de woning wordt opgeleverd: “We willen de ontruiming op de juiste manier doen, zodat de woning op de juiste manier wordt opgeleverd. Daarmee bedoel ik dat het voldoet aan wat de makelaar of verhuurder verwacht,” legt Dijkstra uit. “De ene keer is dat bezemschoon, de andere keer verzetten we meer werk. Denk dan aan een grondige schoonmaak, reparatiewerkzaamheden, schilderwerk of zelfs tuinwerkzaamheden. We ontzorgen onze klanten helemaal, zodat het enige wat zij hoeven te doen het overdragen van de sleutel is.”

We ontzorgen onze klanten

Oprommer ontruimt vooral voor particulieren, maar doet ook werk voor bedrijven en instellingen, zoals scholen. Dat doen ze niet alleen in Friesland, maar ook in Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Flevoland. 

Eerlijk en transparant

Eerlijk zijn vindt Dijkstra heel belangrijk: “Ik wil de klant zo behandelen, zoals ik zelf ook behandeld wil worden.” Dat begint al bij het opmaken van een offerte, waarbij hij altijd langs komt bij de woning: “Als ik langskom kan ik de offerte veel nauwkeuriger opstellen. Het gaat namelijk om de details; welke plinten zijn er, op welke manier is de vloerbedekking gemonteerd, wat zit er in de kastjes. Dat zie je niet op foto’s. Door langs te komen weet ik zeker dat ik de klant een eerlijke en realistische inschatting geef van de kosten.” De offertes van Oprommer zijn altijd vrijblijvend en transparant. Dijkstra en zijn collega’s proberen samen met de klant een oplossing te vinden voor hun ontruiming: “We proberen altijd mee te denken. In de meeste gevallen kunnen we toch wat voor ze betekenen.”

Een tweede leven

Tijdens een ontruiming kijkt het team van Oprommer wat afval is en wat een tweede leven verdient: “Wat een tweede leven verdient komt terecht in de Oprommerloads, waar we het verkopen tegen een zacht prijsje, of het komt terecht bij een goed doel. Het afval brengen we uiteraard naar de juiste plek.”

Neem contact op!

Heeft u binnenkort een woning of gebouw dat ontruimd moet worden? Philippus Dijkstra kijkt graag met u wat Oprommer voor u kan betekenen. Bel 06 8317 6664 of mail naar info@oprommer.nl.. Neem ook eens een kijkje op de website www.oprommer.nl voor een overzicht van alle werkzaamheden van Oprommer.

!
Afbeelding
Met de auto weg op vakantie? Check voor vertrek je banden! Auto & Stijl 3 uur geleden
Afbeelding
Hoe kun je je gevoelige gegevens beschermen als je in online casino’s speelt? Recreatie & Ontspanning 4 uur geleden
Afbeelding
Friese Zweefvliegclub in nood; tijdelijk ‘vliegveld’ gezocht Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Lustrumeditie Coole Kidsnacht bij Friese musea Evenement 6 okt, 10:00
Afbeelding
Middeleeuwse figuren komen ‘s avonds tot leven in het Fries Museum Cultuur 5 okt, 11:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Let op de ‘kleintjes’ Column 4 okt, 18:00
Afbeelding
“Ik wens iedereen een klein stukje Jitze toe” Persoonlijke verhalen 4 okt, 12:00
Afbeelding
Seizoenspresentatie kamerkoor Hortus Vocalis Cultuur 3 okt, 12:00