Afbeelding
Foto: Sportbedrijf Drachten

Sportief Actief Beweegmarkt voor 50+

Sport

DRACHTEN - Op vrijdag 4 november organiseert Sportbedrijf Drachten, i.s.m. Sûnenz, de Sportief ActiefBeweegmarkt. Verschillende sportverengingen en -clubs laten zien welke sporten Smallingerland te bieden heeft voor mensen vanaf 50 jaar.

Na een succesvolle eerste beweegmarkt bij Sûnenz wordt de tweede editie van de Sportief ActiefBeweegmarkt hier wederom georganiseerd. Zowel binnen- als buitensporten zullen aanwezig zijn.

Van sportief wandelen, gymnastiek, biljart en bowls tot aan denksporten zoals schaken en bridge. De Sportief Actief Beweegmarkt heeft als doel om 50-plussers (weer) te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Smallingerland. 


Foto: Sportbedrijf Drachten

De beweegmarkt is op vrijdag 4 november van 13:30 tot 15:30 uur in Sûnenz (Burgemeester Wuiteweg 140B). Aanmelden is niet nodig, u kunt zo langskomen. 

De koffie en thee staan klaar. U kunt een aantal sporten uitproberen, maar alleen informatie inwinnen is ook goed. Meer informatie over debeweegmarkt is te vinden op sportbedrijfdrachten.nl/beweegmarkt

Afbeelding
GGD Fryslân start HPV-vaccinaties jongeren Gezondheid 14 minuten geleden
Afbeelding
Onderzoeksjournalist Darshan Boerema checkt hoe ver je kan gaan met een neprijbewijs: “Bizar dat het zo makkelijk gaat" Persoonlijke verhalen 3 uur geleden
Afbeelding
The Legend of Springsteen in Iduna Evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Vogelfestijn De Naturij doorslaand succes Algemeen gisteren
Afbeelding
Bjørn Johnsen traint mee met eerste selectie SC Cambuur Sport gisteren
Afbeelding
Derby VV Rottevalle - ONT eindigt in 1-3 Sport 30 jan, 12:00
Afbeelding
SC Cambuur verliest van Fortuna Sittard na zure VAR-momenten Sport 30 jan, 09:43
Afbeelding
Arriva rijdt met 'Thialf Express' tijdens Daikin NK Afstanden Heerenveen Sport 28 jan, 12:00