Afbeelding

De ultieme beweegmarkt: Fit, Fun & Food Fair 2.0

Evenement

Een uitje voor de hele familie! Op vrijdag 21 februari zijn van 14:00 tot 16:30 uur vele fit, fun en food aanbieders uit Smallingerland aanwezig in Sportcentrum Drachten. Samen zorgen zij voor een gezellige en informatieve beweegmarkt voor jong en oud.

Voor iedereen is wel wat te halen of te doen. Je kunt je laten informeren over sport, bewegen, leefstijl en diëtiek. TV-kok Reitse Spanninga (Omrop Fryslân) geeft live kookdemonstraties. En ben jij klaar voor onze klimwand? Mountain Network uit Heerenveen begeleidt je naar de top! Buurtgezinnen is aanwezig, net als Sûnenz, Jeugdfonds Sport en Cultuur, SwingInn Dance en nog vele anderen! Verder zijn onder andere handboogschieten, korfbal, roeien, atletiek, tennis en volleybal aanwezig. Ook is het mogelijk om je eigen smoothie bij elkaar te fietsen op de Smoothiefiets. Liever een kopje koffie? Een kop koffie wordt gratis aangeboden door onze samenwerkingspartner voor dit evenement: Doppio Drachten!

Het bij elkaar brengen van het gehele fit, fun en food aanbod in Smallingerland brengt veel voordelen met zich mee. "In de gemeente is zó veel aanbod dat wij de inwoners graag helpen door tijdens een jaarlijks moment alles op één locatie samen te brengen", aldus Brenda Jager, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. "Daarom hebben wij zoveel mogelijk partijen uitgenodigd hun aanbod of dienstverlening te laten zien."

Heb je een vraag over de Fit, Fun & Food Fair 2.0, of kan jij er niet bij zijn en heb jij een vraag met betrekking tot sport en bewegen? Neem dan contact op met de afdeling Sport & Bewegen van Sportbedrijf Drachten via 0612417151 (appen mag ook!).

Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 1 uur geleden
Moederdag
Dit zijn de beste Moederdag tips Algemeen 4 uur geleden
Het Wonder van het Elfenbankje (kerstmusical 2023)
De Lawei op zoek naar amateurtalent, audities kerstmusical zijn geopend! Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Smallingerland werkt aan duurzame, veilige en toegankelijke mobiliteit Politiek 7 uur geleden
Afbeelding
Mr. Film, René Mioch in de Bios Drachten Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Kijktip - FryslânDOK: Sterrennacht, over de waarde van de sterrenhemel Cultuur gisteren
HT Roeirace
Kijktip: De HT Roeirace live te volgen bij Omrop Fryslân Sport 7 mei, 15:38
De spelers van SC Cambuur balen.
SC Cambuur verliest van Roda en maakt zich op voor bijzondere wedstrijd Sport 6 mei, 10:54