Afbeelding

Open dagen bij Kuperus Oudehorne van 5 tot en met 7 mei

Bedrijf in beeld

OUDEHORNE - Altijd al eens een bezoekje willen brengen bij Kuperus Oudehorne? Op 5, 6 en 7 mei krijg je de kans om het bedrijf van dichtbij te bekijken en te ervaren. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Oudehorne niet stil gezeten. Er is veel verbouwd en onder andere de winkel, de werkplaats, het magazijn en de kantoorruimtes zijn uitgebreid. Tijdens de open dag laten ze graag zien wat er allemaal is veranderd. 

Kuperus Oudehorne is een bekende naam in de regio. Van een traditionele smederij in 1952 is het bedrijf in de loop der tijd uitgegroeid tot een modern, allround mechanisatie- en installatiebedrijf. Kuperus gaat met z’n tijd mee en speelt in op nieuwe technologieën en  ontwikkelingen. Daarnaast is “ouderwetse” klantgerichtheid één van de kernwaarden van het bedrijf en dit heeft mede geleid tot het succes van het bedrijf.

Door steeds mee te groeien met de markt is de vraag naar diversiteit in de producten ook toegenomen. Het assortiment in de winkel bij Kuperus is dan ook indrukwekkend. Naast de agrarische en installatie gerelateerde producten vind je er o.a. gereedschap, doe-het-zelf artikelen, werkkleding, veevoeders en tuinspullen. Eind vorig jaar is er een compleet nieuwe Stihl-afdeling aan de winkel toegevoegd welke zeker de moeite van een bezoekje waard is.

Concurreren met de online markt van tegenwoordig ziet Kuperus als een uitdaging.“Klanten moeten producten kunnen ervaren en daarom hebben we veel op voorraad liggen. In combinatie met een goed advies merken we dat dit tegenwoordig nog steeds wordt gewaardeerd”.

De verbouwing bij Kuperus is een meerjarenproject. De eerste twee fases van het project, de verbouwing en uitbreiding van het magazijn, werkplaats en kantoren, is inmiddels achter de rug. De winkel aan de voorzijde is het laatste onderdeel van het project. Benieuwd geworden naar alle ontwikkelingen bij Kuperus? U bent van harte welkom tijdens de open dagen op 5, 6 en 7 mei op de Schoterlandseweg 40 in Oudehorne.

Meer informatie over de open dagen vindt u op www.kuperus.frl.

Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 58 minuten geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 3 uur geleden
Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 6 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 22 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur gisteren
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00