Afbeelding
DELTA Netwerk

Nu ook glasvezel van DELTA Netwerk voor de kleinere kernen van Weststellingwerf

Zakelijk

DE STELLINGWERVEN - DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in de kleinere kernen van Weststellingwerf. Als 20% van de inwoners van Boijl, De Blesse, Langelille, Munnekeburen, Nijeholtpade, Oldeholtpade, Oldelamer, Oldetrijne, Oosterstreek, Peperga, Scherpenzeel, Sonnega en Steggerda vóór 28 juni 2023 een abonnement afsluit, wordt er glasvezel aangelegd. Deze inwoners krijgen dan een glasvezelaansluiting in huis en bovendien krijgen zij de aansluitkosten van 650 euro cadeau.  

Projectleider Zarah van den Berg – van der Sluis over glasvezel

“Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactief tv kijken, gamen en zorg op afstand. We zien daarbij ook dat inwoners meer keuzevrijheid willen naast de bestaande netwerken. Daarom ben ik blij dat nu ook de kleinere kernen van Weststellingwerf de mogelijkheid kunnen bieden om zich aan te melden voor het netwerk van de toekomst”, zegt projectleider Zarah van den Berg – van der Sluis.

(Online) informatieavonden

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna vervolgens om 19.30 uur een presentatie start. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Deze informatieavonden vinden plaats op:

Woensdag 10 mei bij Dorpshuis ’t Centrum, Nieuwstraat 2 in De Blesse
Donderdag 11 mei bij Café De Rustende Jager, Hoofdweg 162 in Oldeholtpade
Woensdag 17 mei bij Sporthal de Schakel, Grindweg 81C in Munnekeburen

Ook is er een online informatieavond. Op donderdag 25 mei vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.

Afbeelding
Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 7 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00