Afbeelding

OPROEP: Meld jouw held aan voor de Vrijwilligers Wall of Fame

Samenleving

OOSTERWOLDE - Plek voor Talent (onderdeel van Stichting Scala) gaat in samenwerking met professioneel fotograaf Anne Westerhof, de twee lokale fotoclubs AFFCO en Harambe een Wall of Fame van vrijwilligers maken. Over de hele wereld bestaan ze; Walls of Fame. Als hulde aan ‘helden’. Ook in de gemeente Ooststellingwerf kennen we helden. Vaak onzichtbaar en van onschatbare waarde.

Wat doen deze helden dan? Nou, vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld als scheidsrechter bij een voetbalclub, een bezoek- of taalmaatje, voorlezer, bestuurslid, gastvrouw, natuur onderhouder, chauffeur bij AutoMaatje, ga zo maar door. 

Heb jij een held in jouw organisatie? Meld die dan nu aan, dan maken we een afspraak voor een prachtige foto die de held in kwestie uiteraard ook zelf krijgt, naast het plekje op de Wall of Fame. Ben jij zelf één van deze helden? Neem dan contact op met je organisatie en vraag of zij jou willen aanmelden! 

Stuur vóór 5 mei 2023 een mailtje naar plekvoortalent@scala-welzijn.nl en vermeld hierin de naam van de vrijwilliger, de organisatie en hoe we de vrijwilliger kunnen bereiken. 

In het najaar van 2023 wordt de (reizende) Wall of Fame gepresenteerd aan iedereen binnen de gemeente. Want deze helden verdienen hulde. 

Wat doet Plek voor Talent? 

Plek voor Talent ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Ooststellingwerf. Kijk voor meer informatie op onze website: www.plekvoortalent.nl

Afbeelding
Overlijdensrisicoverzekering; vaak niet verplicht maar wel verstandig! Column 7 uur geleden
Afbeelding
Column G2 Makelaars: Niets te klagen Column 22 uur geleden
Afbeelding
Decokay en De Vos verf samen onder één dak Bedrijf in beeld 4 dec., 12:00
Afbeelding
sc Heerenveen bindt ook Almere City aan zegekar en boekt derde thuisoverwinning op rij Sport 4 dec., 10:00
Afbeelding
Marchakri spirituele beurs komt naar De Bult omgeving Steenwijk Evenement 3 dec., 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Zeer grote brand Tyson Foods Oosterwolde 112-Nieuws 3 dec., 11:46
Afbeelding
Grote brand in garagebedrijf Noordwolde 112-Nieuws 2 dec., 18:00