Afbeelding
Foto: FRED TIGELAAR

Mestemaker Architecten is een BNA erkend architectenbureau.

Bedrijf in beeld

WOLVEGA - Je eigen woonhuis laten bouwen, een ingrijpende verbouwing of plannen voor een nieuw bedrijfspand? Het gaat hier misschien wel om één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Waarschijnlijk gaat er een wereld voor je open. Gelukkig een wereld waar wij jou bij kunnen helpen. 

Mestemaker Architecten in Wolvega is een architecten- en ingenieursbureau die voor jou volledige plannen uitwerken voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Het is onze uitdaging om uw ideeën vorm te geven en te vertalen naar een unieke woon/werkbeleving. 

Of je nou een kavel hebt gekocht die vanaf de grond opgebouwd moet worden, of dat je je huidige woning grondig wilt verbouwen: Mestemaker Architecten helpt jouw dromen waar te maken. Ons doel is om van iedere ruimte iets bijzonders te maken. Opvallend, maar vooral leefbaar en praktisch. Wij betrekken je uiteraard in het hele proces.

Omdat ieder project maatwerk is, ontwerpen wij in verschillende architectuurstijlen. Van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouwprojecten. 

Wat kun je van ons verwachten?

• BETROKKENHEID
Wij zijn jouw rechterhand tijdens het gehele proces. Wij luisteren niet alleen aandachtig naar jouw wensen, je kunt bij ons ook altijd terecht voor advies of met twijfels.
• ZORGVULDIGHEID
Zorgvuldigheid is hét kenmerk van een goede architect en bouwkundig ingenieur. Wij gaan daarin nog een stapje verder. Wij zijn zorgvuldig met de ontwerpen en berekeningen, maar ook met jouw budget en de tijdsplanning.
• SAMENWERKEN
Wij geloven heilig in het idee dat een succesvol project het resultaat is van een goede klik tussen opdrachtgever en architect. We werken ook samen met de gemeente voor de vergunning en met aannemers voor de realisatie.
• TRANSPARANT
Open communicatie en eerlijk advies. Wij houden niet van dubbele agenda’s of hoge kosten achteraf. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00