Afbeelding
Foto: Piet van Oudenaren

Vier Moederdag met Monicasa, de nieuwe bloemist in Noordwolde

Algemeen

NOORDWOLDE - Sinds maart is Noordwolde weer een bloemist rijker. Monica Hoekstra opende haar winkel Monicasa aan de Hoofdstraat Oost 17 in maart en inmiddels voelt ze zich er helemaal thuis. De bloemist is nu al druk bezig met de voorbereidingen voor Moederdag: “We hebben een groot aantal mooie boeketten en zomerbloeiers en op Moederdag bezorgen we in de omgeving van Noordwolde, zodat iedereen zijn of haar moeder kan verrassen.”

Een bosje bloemen voor Moederdag, de meeste moeders worden daar blij van. Bij Monicasa hebben ze alles in huis gehaald om jouw moeder te trakteren op iets wat ze prachtig vindt. Kies één van de mooie boeketten die Monica alvast voor je heeft klaargezet of kijk eens tussen de kamer- en tuinplanten. Nu de zomer voor de deur staat heeft Monica ook zomerbloeiers in gekleurde terraspotten in huis gehaald. Een prachtige zomerbloeier vind je bij Monicasa al voor 17,95 euro en twee voor 32,50 (zolang de voorraad strekt). Op Moederdag bezorgt Monicasa ook in de omgeving van Noordwolde. Vraag in de winkel vooral naar de mogelijkheden!

Samenwerking met WY Bloemisten

Sinds kort werkt Monicasa samen met WY Bloemisten, een organisatie die de lokale bloemist centraal stelt: “Klanten kunnen nu via de website hun bloemen bestellen. Wij, als lokale bloemist, gaan ermee aan de slag of zorgen ervoor dat opdracht bij een andere bloemist, in de regio van de ontvanger, terecht komt. Zo weet de klant zeker dat ze een lokale ondernemer ondersteunen en blijft de kwaliteit en versheid altijd gewaardborgd.”

Woning- en projectstoffering

Naast veel prachtige boeketten, losse bloemen en tuin- en kamerplanten is er in Monicasa ook een hoek gereserveerd voor woning- en projectstoffering. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Monica’s partner Leo de Jong adviseert u graag over de mogelijkheden.

Ben jij ook zo benieuwd naar Monicasa. Kom dan eens langs! Monicasa vind je aan Hoofdstraat Oost 17 in Noordwolde. Ga naar www.monicasa.nl voor meer informatie of bel naar 06 12193800.

Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 4 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00