VC Sneek H1 wint de laatste wedstrijd van 2023 tegen Keistad H1

SNEEK - Afgelopen zaterdag 16-12-2023 trad Sneek H1 alweer aan voor de laatste wedstrijd van het jaar 2023. Waar het kampioenschap in de 1e divisie nu wordt opgevolgd met een 1e plek in de Topdivisie A.

De Sneker mannen wisten dat het beslist geen simpele wedstrijd ging worden in de thuishal waar het tegen kampioen van afgelopen jaar Keistad moest aantreden, die ook al 3-2 hadden gewonnen van Sudosa H1 het weekend ervoor.

De eerste set begon Kamphuis met de volgende namen: Luuk Boone, Jelmer Spoor, JP van der Meer, Senna Heikoop, Mark Hekstra, Rutger Zoodsma en Tom Wollesen. De eerste set werd de servicedruk direct opgevoerd en waren er veel onnodige fouten aan de kant van Keistad H1. Hierdoor eindigde de set in een overtuigende 25-19 overwinning.

De tweede set ging erg gelijk op waar veel lange rally’s ervoor zorgde dat het tot de 23-23 spannend bleef in de Sneker Sporthal. Gelukkig konden de Sneker mannen hier de winst na zich toe trekken. 25-23 in de tweede set.

Een 2-0 voorsprong was al vaker het geval geweest afgelopen seizoenshelft en dit keer wilden de mannen van Sneek echt de 3 punten in Sneek houden.

Helaas werd de derde set nipt verloren met 23-25 en bleef het in de 4e set ook nog spannend tot 15-15. Daarna kon de voorsprong worden uitgebreid en werd de laatste set met 25-21 gewonnen!

Drie mooie punten bijgeschreven thuis tegen Keistad iets waar men vooraf van mocht dromen.

Met een mooie eerste plek de winterstop in waar na de jaarswisseling direct moet worden aangetreden tegen Sudosa H1. De vraag of de Sneker mannen ook de tweede helft deze vorm kunnen volhouden.

Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 10:00
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 16 mei, 15:00
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 16 mei, 12:00
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 16 mei, 10:00
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00