Afbeelding
Foto: Marsha Potma

Teleurstellend bekertoernooi voor VC Sneek H1 in Assen

Sport

SNEEK - Een rustige week met twee trainingen afgelopen week was de voorbereiding voor de Sneker mannen voor de beker 3-kamp in Assen tegen Sudosa Desto H1 en Veracles H1.

Na een nogal hobbelige voorbereiding voor de wedstrijd van 12.00 tegen Sudosa (Lees: Vergeten schoenen, verslapen en shirtjes vergeten te wassen & het onverwachte eerdere vertrek) werd het tijd voor een herhaling van de kraker van een paar weken geleden.

De eerste set werd er sterk begonnen waar voornamelijk Rutger Zoodsma en Jelmer Spoor de punten aan Sneker zijde binnen sloegen werden de 3 opeenvolgende sets verloren. Een groot verschil in servicedruk, aanvalskracht in vergelijking met de eerste set resulteerde in een te sterk en constant Sudosa. Die aan de hand van hun diagonaal de wedstrijd kon uitspelen.

Resulterend in een 1-3 verlies in de eerste wedstrijd.

Direct daarna mochten de mannen weer aantreden tegen eerste divisionist Veracles H1. Voor sommige jongens uit het team oude bekenden. Om het beker toernooi alsnog goed af te sluiten. De hele opstelling werd omgegooid en er werd gespeeld in een andere opstelling dan gewend.

Setwinst in de eerste set was wederom het geval, daarna ging alles mis bij de Sneker mannen. Was het de mentale gesteldheid of was het de vermoeidheid? In ieder geval resulteerde dit ook in een 1-3 verlies tegen de mannen uit Groningen. 

Helaas niet het resultaat waarmee de mannen naar Assen waren gekomen en het einde van het bekeravontuur voor de Snekers.

Aankomende zaterdag mogen we weer aantreden in eigen Sneker sporthal tegen Orion H2. Het is voor ons een mooi moment om ons te revancheren met de behaalde resultaten van afgelopen week.

Komt allen! Tot ziens in de Sneker sporthal.

Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 10:00
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 16 mei, 15:00
Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 16 mei, 12:00
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 16 mei, 10:00
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00