dinsdag 17 september, 2019 19:24
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Walk&Talk Bibliotheek Heerenveen 28-5-2019

HEERENVEENWalk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden - 

Op dinsdagmorgen 28 mei wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende 'koffiepauze' voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastspreker

Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig. Deze keer is dat imagostylist Wia Oost van Touch of Style. "Iedereen kan stralen, nog meer dan je nu al doet!", zegt Oost. "Laat je verrassen door wat kleur en stijl voor je kunnen betekenen in je uitstraling. Ervaar wat de eerste indruk voor je kan doen en ontdek hoe authentiek jij bent!"

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van mei is op 25 juni.

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Meer berichten