maandag 1 juni, 2020 23:27
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Archief It Fryske Gea

Herfstwandeling door de Jan Durkspolder 28 september

EARNEWALD- Het is herfst! Tijd om heerlijk in de natuur te zijn en door de bladeren te struinen. Er is van alles te vinden wat je de rest van het jaar niet vindt. Duik samen met onze natuurgids in de wonderlijke herfstwereld van Nationaal Park De Alde Feanen. Plan je date met de natuur snel en ontdek de herfst. Wanneer? Zaterdag 28 september van 14.00-16.00 uur. Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/wandeling-28sept of 0511 - 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen €4,- (t/m 12 jaar €2,-).

De bomen zijn rood, oranje en bruin en vormen zo een gezellig beeld. Boven je hoofd hoor je het geluid van de overvliegende wintergasten. En als je weer naar beneden kijkt kan je nog net op tijd opzij springen! Stond je toch bijna op een paddenstoel. Met het natte weer springen deze opruimers van de natuur spontaan uit de grond. Dan ineens hoor je weer zo'n bijzonder geluid. Je kijkt weer omhoog en ineens vliegen er allemaal vogels boven je hoofd. Onze natuurgids vertelt je wat er allemaal overvliegt en of dit wintergasten zijn die aankomen of juist zomergasten die vertrekken.

Vergeet je laarzen niet aan te trekken, want in dit moerasgebied kun je nog wel eens tot je enkels in de modder zakken. Ook een verrekijker is altijd leuk! Kom ontspannen tijdens deze heerlijke herfstwandeling.

Excursie: Herfstwandeling door de Jan Durkspolder met speciale aandacht voor paddenstoelen
Datum: zaterdag 28 september van 14.00- 16.00 uur
Locatie: Earnewald (beginpunt wordt bekend gemaakt na aanmelding)
Kosten: deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas
en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-)
Opgave: uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/wandeling-28sept
of 0511-53 96 18

Bezoek voor meer informatie de website www.itfryskegea.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_3