Rients Plantinga uit Drachten nog steeds vermist | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zondag 27 september, 2020 20:01
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Rients Plantinga uit Drachten nog steeds vermist

  Persoonlijke verhalen

De 38-jarige Rients Plantinga uit Drachten is inmiddels een week vermist. Zijn familie is naar hem op zoek, de politie en ook de non-profit rescue organisatie SAR is op 10 september aan het zoeken geweest, maar heeft hem nog niet gevonden. Ze hebben onder andere met speurhonden in Drachten en Beetsterzwaag naar Rients gezocht.

Rients telefoon is voor het laatst gepeild in de Sportlaan in Drachten. Vermoedelijk draagt hij een lichte spijkerbroek, witte schoenen en een wit t-shirt. Rients had op dat moment een snee in zijn rechter wenkbrauw en een wondje onder zijn rechter oog op het jukbeen.

Zijn geboortedatum is 27-09-1981, zijn lengte 1.90 meter, haarkleur donkerblond, oogkleur groen/blauw. Mensen die iets van hem weten mogen zich melden bij de politie. Meer informatie over de vermissing en hoe je kunt melden, vind je via deze link: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2020/september/rients-plantinga.html?fbclid=IwAR2Oa9i4VZzWA1zpKqdDNog_RVX_yHAAJBl0l61Ld_cfSEUifdc4zP2zWdk


Meer berichten