zaterdag 4 juli, 2020 18:12
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto Bestemming Noardwest Fryslân

Bestuursleden voor toeristisch gebied Noardwest Fryslân gezocht

Stichting Bestemming Noardwest, het toeristisch platform in Noordwest Fryslân, is op zoek naar nieuwe bestuursleden om het toerisme in de regio te versterken. Bestemming Noardwest werkt samen met de toeristisch ondernemers in Noardwest Fryslân aan het bevorderen en optimaliseren van gastvrijheid in de regio.

Ook werkt de stichting aan het verbinden en versterken van organisaties en ondernemers om samen sterker te staan. Het verzorgt de regiomarketing in samenwerking met ondernemers en ook met de andere Friese regio’s en Merk Fryslân. De stichting is opgericht in 2015 en is ambitieus en werkt samen aan vraagstukken als gastvrijheid, kleinschalig toerisme en unieke ervaringen voor toerist en recreant. 

Penningmeester en algemeen bestuurslid
Voor de aanvulling van het bestuur is het op zoek naar een penningmeester en een algemeen bestuurslid. Het bestuur vergadert gemiddeld tweemaal per maand. Er worden mensen gezocht met algemene bestuurlijke kwaliteiten, bij voorkeur met bestuurlijke ervaring. Affiniteit met recreatie & toerisme is handig, communicatief sterk en coöperatief ingesteld ook.

Als je sterk onderlegd op zakelijk of financieel gebied en bij voorkeur woonachtig in de regio bent, mag je contact opnemen via info@bestemmingnoardwest.nl..

Meer berichten