INZAMELACTIE DE-WAARDEPUNTEN VOOR ONZE VOEDSELBANK | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zaterdag 8 augustus, 2020 20:28
Logo rondomvandaag.nl/drachten

INZAMELACTIE DE-WAARDEPUNTEN VOOR ONZE VOEDSELBANK

Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.  

Koffie lijkt een luxeproduct, maar u kunt zich voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd. 

De Voedselbank Smallingerland schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.  De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de Voedselbank. Vorig jaar leverde deze actie maar liefst 1780 pakken koffie van 500 gram op!

Geef uw D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de Voedselbank! Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kun u gedurende de hele maand december inleveren op de volgende adressen: De bibliotheek, de Voedselbank, de Lawei en diverse supermarkten. Hier staan opvallende dozen waar de waardepunten in gedeponeerd kunnen worden.

Meer berichten