Afbeelding

Colors@Home - CozyHomes Kars in Stiens maakt woonwensen waar

Zakelijk

STIENS - Wanneer u iets nieuws zoekt voor uw woning is het een goed idee om binnen te lopen bij Kars in Stiens. In deze sfeervolle “woonboerderij” vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw woning. Van vloeren tot traprenovatie, gordijnen tot raamdecoratie, buitenzonwering tot horren en van meubelen tot behang. Wat is het geheim van hun succes? Astrid zegt er het volgende over: “Bij ons kun je terecht voor werkelijk alles in de woning. Het grote voordeel daarvan is dat wij er met onze klanten voor kunnen zorgen dat alles bij elkaar past.”

En zo is het ook, want bij Kars houden ze alles in eigen hand. Astrid en Pieteke adviseren en helpen met uitzoeken en de mannen komen meten en plaatsen. Alles op een professionele en vakkundige manier. Kars is een echt familiebedrijf. Tjerry en Pieteke zijn er samen mee begonnen, dertig jaar geleden en waren heel blij toen hun dochter Astrid met haar man Peter Jan twee jaar geleden in de zaak wilden komen.  

Gemoedelijkheid en vertrouwen zijn woorden die al vele jaren de drijvende factor achter het bedrijf zijn. Je kan er groots inkopen, maar ook voor mensen met een kleinere beurs is er meer dan voldoende aanbod. “Wij willen iedereen graag blij maken. Daarom zijn onze meubelen niet duur, en is onze collectie woninginrichting zo groot dat er altijd iets moois te vinden is” aldus Astrid.

De collectie veranderd voortdurend, daarom is het ook zo leuk de winkel af en toe te bezoeken. Er is altijd tijd voor een kop koffie en wie weet ga je met iets heel leuks naar huis. Dus voor leuke meubelen of een nieuw interieur, loop eens binnen bij Kars.

Colors@Home  – CozyHomes Kars
Bredyk 27 | 9051HZ Stiens
058-2571107
www.karscolorsathome.nl en www.cozyhomes.nl

Afbeelding
Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen in Fryslân Zorg & Welzijn 2 jun., 12:00
Afbeelding
De gemeente Leeuwarden heeft een nieuwe kinderburgemeester Politiek 2 jun., 08:00
Afbeelding
Kinderen zoeken naar bootsmannetjes en schaatsenrijders Natuur 1 jun., 18:00
Afbeelding
Algemene tevredenheid van studenten NHL Stenden stijgt Educatie 1 jun., 15:00
Afbeelding
Vaar mee en beleef Sail Den Helder 2023 op zijn best! Evenement 1 jun., 12:00
Afbeelding
Opname bij Geldmaat automaten blijft gratis voor particulieren Samenleving 1 jun., 10:21
Afbeelding
Hotel Campanile Goutum noodopvanglocatie asielzoekers Samenleving 31 mei, 18:00
Afbeelding
'Boeren melden zich voor problemen mentale gezondheid' Zorg & Welzijn 31 mei, 15:00