Afbeelding

Colors@Home - CozyHomes Kars in Stiens maakt woonwensen waar

Zakelijk

STIENS - Wanneer u iets nieuws zoekt voor uw woning is het een goed idee om binnen te lopen bij Kars in Stiens. In deze sfeervolle “woonboerderij” vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw woning. Van vloeren tot traprenovatie, gordijnen tot raamdecoratie, buitenzonwering tot horren en van meubelen tot behang. Wat is het geheim van hun succes? Astrid zegt er het volgende over: “Bij ons kun je terecht voor werkelijk alles in de woning. Het grote voordeel daarvan is dat wij er met onze klanten voor kunnen zorgen dat alles bij elkaar past.”

En zo is het ook, want bij Kars houden ze alles in eigen hand. Astrid en Pieteke adviseren en helpen met uitzoeken en de mannen komen meten en plaatsen. Alles op een professionele en vakkundige manier. Kars is een echt familiebedrijf. Tjerry en Pieteke zijn er samen mee begonnen, dertig jaar geleden en waren heel blij toen hun dochter Astrid met haar man Peter Jan twee jaar geleden in de zaak wilden komen.  

Gemoedelijkheid en vertrouwen zijn woorden die al vele jaren de drijvende factor achter het bedrijf zijn. Je kan er groots inkopen, maar ook voor mensen met een kleinere beurs is er meer dan voldoende aanbod. “Wij willen iedereen graag blij maken. Daarom zijn onze meubelen niet duur, en is onze collectie woninginrichting zo groot dat er altijd iets moois te vinden is” aldus Astrid.

De collectie veranderd voortdurend, daarom is het ook zo leuk de winkel af en toe te bezoeken. Er is altijd tijd voor een kop koffie en wie weet ga je met iets heel leuks naar huis. Dus voor leuke meubelen of een nieuw interieur, loop eens binnen bij Kars.

Colors@Home  – CozyHomes Kars
Bredyk 27 | 9051HZ Stiens
058-2571107
www.karscolorsathome.nl en www.cozyhomes.nl

Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur gisteren
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00