Afbeelding

KIVO Petfood: Eerlijke en natuurlijke honden- en kattenvoeding zonder fratsen

Zakelijk

GOUTUM - Ik, Joelle van Koetsveld van Ankeren heb mijn KIVO verkooppunt in Goutum (aan huis)! Wat ben ik blij met dit product, voor mijn eigen hond maar ook voor de honden en katten van mijn (potentiële) klanten. Gelukkig zijn wij ons er tegenwoordig van bewust dat ook onze huisdieren de beste voeding verdienen die mogelijk is.

En wanneer je dan ziet dat jouw hond/kat bij het voeren van KIVO: Veel mooier in de vacht zit, hagelwitte tanden heeft, aanhankelijker is, minder snel allergieën en klachten (goede weerstand) heeft ontwikkeld, goede ontlasting heeft, niet van straat eet, niet uit de bek stinkt, geen onaangename vachtgeur heeft, etc, etc. 

Dan is er maar één conclusie: VOER JOUW TROUWE VIERVOETER KIVO!

KIVO Petfood produceert voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van de hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur- en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het ook bedoeld heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen.

Kivo heeft naast vers vlees ook heel veel verschillende soorten brokken, gestoomd vlees, groenteworsten, snacks, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. En alles is puur natuur! Vanuit gecertificeerde slachthuizen door het hele land worden de lekkerste stukken vlees naar de (transparante) fabriek in Veldhoven gebracht. Daar wordt het tot een perfecte verhouding gemixt, naar de behoefte van een carnivoor, met 100% vers vlees!

Buorren 24, Goutum
06 4831 6608
www.kivojoellegoutum.nl
info@kivojoellegoutum.nl

Afbeelding
Grutte Pier Brouwerij maakt speciaal bier bij middeleeuwententoonstelling Fries Museum Evenement 7 uur geleden
Afbeelding
Auto’s in de kreukels na botsing in flauwe bocht in Leeuwarden Politie 9 uur geleden
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00
Afbeelding
Geen treinen op 13 en 14 augustus tussen Groningen - Buitenpost Algemeen 8 aug, 13:00
Afbeelding
Hevige confrontatie in de derde aflevering van #LOKFIETS Leeuwarden Samenleving 5 aug, 12:00
Afbeelding
Princessehof sluit tentoonstelling af met Koreaans feest Cultuur 5 aug, 10:00
Afbeelding
Voor jou, de natuur en de goede doelen Algemeen 4 aug, 12:00