Afbeelding

Sijperda Leeuwarden; het juiste materieel & deskundige service

Zakelijk

Sijperda Verhuur BV heeft al ruim 30 jaar machines en gereedschap in huis voor de professional in Noord-Nederland. Van aannemers, schilders en hoveniers tot de particulier die thuis graag de handen uit de mouwen steekt. Een breed assortiment aan materieel, direct leverbaar.

Sijperda heeft als missie om geruisloos en snel te leveren, zodat de klant zich volledig kan richten op het uitvoeren van zijn project. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschap.
Daarnaast heeft Sijperda specialisten in huis die service bieden in de vorm van constructie en berekening van steigers of bouwliften, inrichting van bouwplaatsen of evenementen, ledigen en reinigen van toiletten en montage van klimaatinstallaties of valbeveiligingssystemen. Een totaalpakket om de klant volledig te ontzorgen.

Met 11 vestigingen verspreid over de noordelijke helft van Nederland vind je Sijperda Verhuur altijd in de buurt. De dichtstbijzijnde vestiging bevindt zich aan de Jupiterweg 23 te Leeuwarden, telefoonnummer: 058-2848383. Hier staan ze voor je klaar met het juiste materieel en deskundige service.

Voor jouw gemak!

www.sijperdaverhuur.nl

Afbeelding
FVC’er Olivier Veldhuizen naar Cambuur Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Brand in opslagloods snel geblust in Leeuwarden Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Flinke klapper na botsing op kruising in Leeuwarden Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Wethouder en wijkbewoonster openen ‘Welkom in Heechterp’ Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
RondOm’s Vriendenboekje: Brendan van Suijlekom Persoonlijke verhalen 8 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
De Energiecoach helpt bij energiebesparing Algemeen gisteren