Afbeelding

Stenekes Steenhandel heet u graag welkom in nieuwe showtuin

Zakelijk

FEANWALDEN - Per 1 januari heeft Stenekes Steenhandel een nieuwe eigenaar. Hendrik Draaijer, een jonge ondernemer uit de regio, neemt het roer over van Willem en Joanne Rozendal. Eind maart is de nieuwe showtuin aan de Hellingstrjitte 9 in Feanwâlden zo goed als klaar en daarom heet Hendrik u van harte welkom om eens (op afspraak) langs te komen en een kijkje te nemen.

Hendrik Draaijer werkt bij een bouwbedrijf als hij ziet dat zijn oude werkgever bij Stenekes Steenhandel de zaak te koop zet. Hij ziet het als een kans; hij is bekend met het bedrijf, de eigenaar en heeft ervaring en affiniteit met het vak. Het ondernemerschap heeft hij altijd zien zitten, dus waarom nu niet? Hij beëindigd zijn baan bij het bouwbedrijf en neemt Stenekes Steenhandel over. “Het is een avontuur,” geeft Hendrik eerlijk toe, “maar wel een superleuk avontuur.”

Stenekes Steenhandel richt zich helemaal op de klant: “We willen onze klanten geheel ontzorgen en hun droomtuin realiseren,” vertelt Hendrik. “Daarom kijken we goed naar de trends binnen onze branche. Zo zijn de keramische tegels erg in trek, omdat ze duurzaam zijn en kras-, kleur-, en slijtvast. We hebben het aanbod daarom ook vergroot.” Naast het verkopen van alle denkbare sierbestrating, tegels, zand en grind hebben ze ook goed contact met lokale hoveniers en stratenmakers die voor hun klanten de tegels kunnen leggen.

Inmiddels is er een hele showtuin opgezet, maar ook achter de schermen gebeurt er veel. Stenekes Steenhandel is sinds kort een stuk actiever op het internet. Er is een nieuwe website gemaakt en het bedrijf is nu ook te vinden op sociale media. Voor tuininspiratie, tips en updates, volg je dus Stenekes Steenhandel op Facebook en Instagram.

Wees welkom in de showtuin aan de Hellingstrjitte om te kijken hoe het is geworden. Vanaf april is het ook mogelijk om het aanbod van Stenekes Steenhandel op de website te bekijken. U kiest, geeft uw wensen door en Stenekes Steenhandel maakt graag digitaal een offerte voor u aan.

Afbeelding
FVC’er Olivier Veldhuizen naar Cambuur Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Brand in opslagloods snel geblust in Leeuwarden Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Flinke klapper na botsing op kruising in Leeuwarden Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Wethouder en wijkbewoonster openen ‘Welkom in Heechterp’ Cultuur 5 uur geleden
Afbeelding
RondOm’s Vriendenboekje: Brendan van Suijlekom Persoonlijke verhalen 7 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
De Energiecoach helpt bij energiebesparing Algemeen gisteren