Afbeelding

Papa aandacht tijdens week van de opvoeding

Ingezonden

LEEUWARDEN - De Week van de Opvoeding start op 7 oktober. Het thema is dit jaar "hand in hand", want opvoeden hoef je niet alleen te doen! Naast de moeders betekent een vader(figuur) ook veel in de opvoeding en het leven van een kind. Aan de papa's wil Ontmoetingscentrum Jonge Ouders tijdens een themabijeenkomst '(do) fathers matter?!' graag aandacht besteden.

De themabijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober bij Ontmoetingscentrum Jonge Ouders (OJO) aan de Oostersingel 66 in Leeuwarden. Het OJO ziet voornamelijk de fantastische sterke moeders. Een vaderfiguur is uiteraard net zo belangrijk in het leven van een kind. Daarom wordt met de mama's, papa's, vrienden en familie hier aandacht aan besteed. De informatieve ochtend begint om 10.30 uur en zal rond 13.00 uur eindigen. We sluiten af met de lunch.

Let op! Er is een beperkte beschikbaarheid dus geef je zo snel mogelijk op en laat weten met hoeveel/wie je komt. Voor de kinderen is er een oppas aanwezig. Laat je verrassen, we zien je hopelijk snel! Aanmelden kan via info@ontmoetingscentrumjongeouders.nl of via WhatsApp naar 06 15 31 96 68.

Het Ontmoetingscentrum voor Jonge Ouders (OJO)

Maandelijks wordt door OJO een thema/lunchbijeenkomst georganiseerd. Het Ontmoetingscentrum voor Jonge Ouders is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) jonge ouders, die voor hun 24e een kindje hebben gekregen of nog in verwachting zijn. In dit centrum kan je terecht voor informatie en advies op verschillende gebieden. Denk aan wonen, school, opvoeding, financiën etc.

Ook kan je bij ons terecht om andere jonge ouders te ontmoeten, verhalen te delen en om ervaringen uit te wisselen.

Leeuwarden
Brandweer ingezet voor vergeten pan op vuur in Leeuwarden Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00