Afbeelding

Kies Koers: “Persoonlijk Leiderschap is jezelf serieus nemen”

Gezondheid

BURGUM - Want waar gaat het écht om in jouw leven? Ben jij je eigen leider? Neem de eerste stap en kom naar onze 2-daagse Persoonlijk Leiderschap. 

We maken gemiddeld zo’n 30.000 keuzes per dag. Dat komt ongeveer overeen met de hoeveelheid gedachten die je hebt. Elke 3 seconden komt er weer een andere gedachte in je op.

Onbewuste keuzes en gedachten

Grofweg 95% van die keuzes en gedachten zijn onbewust. We maken ze op basis van onbewuste patronen die je vaak al jong geleerd hebt. Handige patronen die je helpen in positieve zin. En ook patronen die je niet helpen: zoals je overal verantwoordelijk voor voelen, jezelf kleiner maken, stress, geen eigen stem hebben, perfectionisme, jezelf voorbijlopen… en nog veel meer. 

Om jezelf serieus te nemen is het nodig om deze patronen eens onder de loep te nemen. Zijn het wel jouw patronen? En zijn het patronen of gedachten die je helpen? 

Leef zoals jij dat wilt

Neem je eigen verantwoordelijkheid om je leven te leven zoals jij dat wilt. Daar wordt het leuker en makkelijker van. Vaak zijn we onbewust bezig met wat anderen van ons vinden, en dat mag wel wat minder, nietwaar? De kunst is om te geven om anderen en tegelijkertijd niet te geven om wat anderen van je vinden.

Hoe dan? Door te ontdekken wat voor jou écht belangrijk is en obstakels uit de weg te ruimen. Tools aangereikt krijgen die je de rest van je leven toe kunt passen, zowel persoonlijk als professioneel. En wat levert dat op? Nieuwe perspectieven, rust, energie, zelfliefde en vrijheid.

Persoonlijk Leiderschap

Neem de eerste stap en kom naar onze 2-daagse Persoonlijk Leiderschap op: 5 en 6 april in Earnewâld, met overnachting in hotel Princehof of op 17 en 18 april in Burgum.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of check www.kieskoers.nl

Afbeelding
Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen in Fryslân Zorg & Welzijn 2 jun., 12:00
Afbeelding
De gemeente Leeuwarden heeft een nieuwe kinderburgemeester Politiek 2 jun., 08:00
Afbeelding
Kinderen zoeken naar bootsmannetjes en schaatsenrijders Natuur 1 jun., 18:00
Afbeelding
Algemene tevredenheid van studenten NHL Stenden stijgt Educatie 1 jun., 15:00
Afbeelding
Vaar mee en beleef Sail Den Helder 2023 op zijn best! Evenement 1 jun., 12:00
Afbeelding
Opname bij Geldmaat automaten blijft gratis voor particulieren Samenleving 1 jun., 10:21
Afbeelding
Hotel Campanile Goutum noodopvanglocatie asielzoekers Samenleving 31 mei, 18:00
Afbeelding
'Boeren melden zich voor problemen mentale gezondheid' Zorg & Welzijn 31 mei, 15:00