Afbeelding

TONZON Vloerisolatie: zit er deze winter comfortabel en energiezuinig bij

Duurzaamheid

FRIESLAND - Goede vloerisolatie is ontzettend belangrijk. Hoe beter de vloerisolatie, des te hoger de besparing. Kies voor een andere techniek met een beter effect. Door jouw kruipruimte nu aan te pakken, zit jij er deze winter comfortabel én energiezuinig bij.

De goede werking van TONZON komt door de unieke manier van isoleren. De Thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer worden aangebracht. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de luchtzakken opgewarmd en blijft de warmte bij de vloer. Resultaat is een warmere vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

Bereik de hoogste isolatiewaardes met minder materiaal

Milieu Centraal adviseert voor vloeren met vloerverwarming een isolatiewaarde van minimaal Rc = 5,0 m²K/W toe te passen. Toch wordt in projecten vaak niet meer dan 3,5 m²K/W toegepast. TONZON Vloerisolatie is volledig opvouwbaar en sinds 2022 is het TONZON Thermoskussen met 4 luchtkamers verkrijgbaar. Daarmee kan je bij betonvloeren een BCRG-erkende isolatiewaarde Rc van 7,1 m²K/W behalen.

Waarom start je bij de vloer?

Het is van groot belang nu jouw kruipruimte aan te pakken zodat je er deze winter nog comfortabel en energiezuinig bij zit. In de Routekaart ‘Na-isolatie’ van TKI Urban Energy staat nadrukkelijk dat vloerisolatie het startpunt moet zijn. ‘Bij een stapsgewijze aanpak heeft het in verband met het risico op schimmel en huisstofmijt de voorkeur om te starten met de vloer, vervolgens de gevel en dan het dak. Wanneer de vloer als laatste wordt geïsoleerd zullen vocht en schimmels zich daar concentreren aangezien de vloer dan de koudste (en vochtigste) plek is.’

Vraag jouw vrijblijvende offerte voor TONZON Vloerisolatie aan via www.tonzon.nl/offerte-aanvragen/
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 14 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00