Afbeelding

Swart Campers presenteert: Paasdagen Spektakel!

Zakelijk nieuws

WIJCKEL - Kom langs bij Swart Campers tijdens de paasdagen 31 maart en 1 april voor onze spectaculaire paasdagen spektakel, waar we exclusieve paasaanbiedingen aanbieden die uw vakantie onvergetelijk zullen maken! 

Als toonaangevende dealer van Knaus en Weinsberg (bus) campers, biedt Swart Campers een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte campers. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe camper of een betrouwbare occasion, wij hebben de perfecte camper voor uw reisbehoeften. 

In onze eigen werkplaats verzorgen wij volledig onderhoud aan uw camper, zowel motorisch onderhoud, APK, accessoires inbouwen en BOVAG-onderhoudsbeurten. 

´´Met onze expertise en toewijding kunt u met een gerust hart op weg gaan, wetende dat uw camper in topconditie verkeert.´´

Swart Campers is ook een aangesloten schadeherstelbedrijf van diverse verzekeringen. Met onze expertise en toewijding kunt u met een gerust hart op weg gaan, wetende dat uw camper in topconditie verkeert.

Wilt u liever eerst ervaren hoe het is om met een camper op pad te gaan? Geen probleem! Bij Swart Campers bieden wij ook camper verhuur aan, met campers geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen, compleet ingericht met inventaris. Zo kunt u genieten van de vrijheid van het kamperen zonder zelf een camper aan te schaffen. 

Mis het niet! Kom langs tijdens ons Paasdagen Spektakel en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen. Swart Campers, voor onvergetelijke avonturen! 

Swart Campers | Jachtlustweg 49A | 8563 AC Wijckel | T: 0514 602119 | www.swartcampers.nl

Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 1 uur geleden
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Fries Museum bespaart 145 ton CO2 op jaarbasis dankzij optimalisatie klimaatinstallatie Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
LIVEBLOG: Zo reageert de wereld op 'onze' Joost Klein Cultuur 5 uur geleden
Pluktuin Vreedebest
Het seizoen is weer begonnen voor Pluktuin Vreedebest: "Mijn hobby voor tuinieren is een beetje uit de hand gelopen" Culinair 7 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 9 uur geleden
Afbeelding
Internationale basisschool in gemeente Leeuwarden Educatie 11 uur geleden
Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen gisteren