Foto van een beachvolleybaltoernooi in een Duitse stad. In juli komt de nationale top naar Heerenveen én is er een toernooi voor dorpen en voor bedrijven.
Foto van een beachvolleybaltoernooi in een Duitse stad. In juli komt de nationale top naar Heerenveen én is er een toernooi voor dorpen en voor bedrijven. Foto: Pixabay

Doe je mee bij de Eredivisie Beachvolleybal Breedtesportweek?

Sport

HEERENVEEN - ‘Heerenveen ‘n Gouden Plak organiseert wederom de Eredivisie Berachvolleybal Breedtesportweek. Ook houdt het een heuse dorpenbatlle, waar alle inwoners uit de gemeente Heerenveen met hun dorp aan mee mogen doen.

De gemeente kent geen enkele stad (qua officiële historische stadsrechten, red), dus dat komt mooi uit.

Nationale Beachvolleybaltop

Heerenveen ‘n Gouden Plak meldt wervend: “Na al het thuiswerken en binnen zitten zin om eindelijk weer gezellig samen met je vrienden, familie, buren, sportgroepje of collega’s in beweging te komen? Dat komt goed uit, want Eredivisie Beach is back.

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli strijkt de nationale beachvolleybaltop neer in Heerenveen. Om dat te vieren worden er voor de regio Heerenveen ook allerlei activiteiten georganiseerd.

Dorpenbattle

Eén van de activiteiten is een echt Dorpentoernooi. Hou de eer van je dorp hoog door me te doen aan de allereerste Dorpenbattle. Vorm samen met je gezin, vriendengroep, buren of sportclubje een team en speel op 7, 8 of 9 juni één avond het toernooi mee. Iedere avond wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een Bedrijventoernooi

Of strijd met jouw collega’s tegen andere lokale bedrijven in het welbekende Bedrijventoernooi op vrijdagavond 11 juni. Meedoen aan beide toernooien kost helemaal niets, dus meld je snel aan via ngoudenplak.nl/eredivisiebeach

Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 7 uur geleden
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Schoon Belonen Heerenveen geopend Politiek 11 uur geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid gisteren
Afbeelding
Heerenveen ontvangt 1,75 miljoen subsidie ter ondersteuning van de herontwikkeling van het centrum Politiek 29 apr, 08:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00