Afbeelding

Lieve en rustige Mira zoekt een nieuw thuis

Persoonlijke verhalen

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Maak kennis met de bikkel Kaira.

Een lieve snoet en een fijn en rustig karakter: dat is Mira, een gesteriliseerd teefje geboren in 2024. Wat haar ouders voor ras waren is onbekend, ze heeft een beetje een lang lijfje en haar schofthoogte is 25 cm en dan dat koppie hè! Mooie bruine oogjes, kleine oortjes en ja: een onderbeet (waar ze overigens geen last van heeft hoor). Het is al met al een unieke verschijning. 

Op dit moment is ze nog bezig om wat af te vallen, want deze dame was iets te gek op haar eten. Maar ze is op de goede weg en al aardig wat gewicht kwijt, wat haar conditie natuurlijk ten goede komt. Het is een makkelijk hondje die erg aanhankelijk is, het liefste bij je in de buurt is maar moet ze even alleen thuisblijven maakt ze hier ook geen probleem van. Ze gaat goed om met andere dieren, en ook kinderen zijn geen probleem. Ga je met haar wandelen, dan wil ze graag even overal snuffelen, ze kan ook prima loslopen en houd je dan goed in de gaten. Speelgoed heeft ze niet zoveel mee, wat ze wel zo af en toe leuk vindt is even met je stoeien en dan voornamelijk met je handen. 

Kortom: een schat van een hond. Bent u op zoek naar een aanhankelijk maatje, dan zou Mira misschien wel heel geschikt voor u zijn. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of u kunt een mail sturen naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 5 uur geleden
Afbeelding
Heerenveen ontvangt 1,75 miljoen subsidie ter ondersteuning van de herontwikkeling van het centrum Politiek 15 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00