Afbeelding
Foto: www.puurplanpaardencoaching.nl

Een directe en eerlijke spiegel

Gezondheid

UITEINDE - Bij Puurplan richten we ons op paardencoaching voor zowel volwassenen als kinderen. We geloven sterk in de kracht van paarden om mensen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei en welzijn. Onze benadering is holistisch en vrij van zweverigheid of spirituele aspecten, waardoor we een unieke ervaring bieden die de interactie tussen mens en paard benadrukt. Paardencoaching heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en is uitgegroeid tot een waardevolle vorm van therapie. Het is ontstaan uit ons besef van de bijzondere gave van paarden om subtiele signalen van menselijke emoties en gedragingen op te vangen en te spiegelen.

Ons team van ervaren paardencoaches begeleidt individuen en gezinnen op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatievaardigheden of het overwinnen van trauma, bij ons ben je aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Friesland en bieden paardencoachingssessies die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften. Een van de meest boeiende aspecten van paardencoaching is het effect van de paarden zelf. Deze dieren zijn van nature gevoelig voor menselijke emoties en energieën. Ze fungeren als spiegels die onmiddellijk reageren op de innerlijke staat van de persoon die met hen werkt, paardencoaching is zeer effectief in het blootleggen van diepgewortelde emoties en gedragspatronen die moeilijk te herkennen zijn in traditionele therapie. 


Kortom, bij Puurplan bieden we een unieke en effectieve benadering van persoonlijke groei en welzijn door middel van paardencoaching. Met onze holistische aanpak helpen we individuen en gezinnen om inzicht te krijgen in zichzelf en hun relaties, en bieden we een pad naar positieve verandering en persoonlijke groei. 

Neem vandaag nog contact op.
www.puurplanpaardencoaching.nl of
info@puurplan.nl tel:0630684154

Afbeelding
Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 3 mei, 08:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00