Afbeelding
Foto: Cotton photography

De Laserkliniek opent tweede vestiging aan de Dalhuysenstraat 20 in Heerenveen

Gezondheid

HEERENVEEN - Na het overweldigende succes in Groningen, opent De Laserkliniek nu een tweede vestiging in Heerenveen. Vanaf maart kun je met al jouw (vragen over) huidproblemen terecht bij de gespecialiseerde huidtherapeuten aan de Dalhuysenstraat 20 in de Gezondheidsboulevard Heerenveen. Of het nu gaat om acné, littekens, beenvaatjes verwijderen, couperose, doffe/gevoelige huid, pigmentvlekken, onzuiverheden verwijderen, rosacea, overbeharing in het gezicht/lichaam of huidverbetering; het team van De Laserkliniek staat voor je klaar. Eigenaar Manon de Ceuninck van Capelle - Steen vertelt er alles over. 

“We zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie”, begint Manon enthousiast. “We hadden altijd al de wens om in Friesland een locatie te openen en dat het nu -anderhalf jaar na de start in Groningen- al zo ver is, geeft veel energie.”

Mensen weer laten stralen!

Toonaangevende kliniek

De Laserkliniek is binnen no-time uitgegroeid tot een toonaangevende kliniek in het Noorden, met een unieke aanpak, die zichtbaar zijn vruchten afwerpt. Met de nieuwe vestiging in Heerenveen kunnen nog meer mensen geholpen worden. Een grote winst, want zoveel mogelijk mensen gelukkig maken met huidtherapie, is iets wat Manon en haar collega’s heel veel voldoening geeft. Manon legt uit: “We vinden het heel belangrijk dat we verschil kunnen maken voor mensen, zodat ze met meer zelfvertrouwen de deur uitgaan. Mensen hebben toch vaak een bepaalde onzekerheid, door pigmentvlekken in het gezicht, acné en/of littekens bijvoorbeeld. Ook overbeharing in het gezicht of op het lichaam ervaren mensen vaak als niet prettig. Dat wij deze klachten met onze technieken kunnen verhelpen, maakt ons vak heel mooi en dankbaar om te doen.” 


Foto - Cotton photography

Laser- en huidbehandelingen

De huidtherapeuten maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige lasers, medische peeling en lichttherapie, waardoor eigenlijk alle huidklachten goed te verhelpen zijn. “De lasers waar we nu mee werken, zijn net even wat moderner en innovatiever. Hiermee bereik je mooiere resultaten”, licht Manon toe. Volgens de huidtherapeut was laserontharen vroeger best wel gevoelig, maar nu niet meer. “Dat is allang niet meer het geval. We hebben een luchtkoeling, waardoor de behandeling heel comfortabel aanvoelt. Je voelt wel wat kleine prikjes en koude lucht, maar het is prima te doen. Onze huidverbeterende behandelingen zijn niet allemaal gevoelloos, maar we proberen het zo ontspannen mogelijk te maken voor de mensen.”

Ruimte voor ontspanning

Die aspecten sijpelen door in de gehele werkwijze van De Laserkliniek. “We hebben bijvoorbeeld heerlijke banken waar je (verwarmd) op kunt liggen en sluiten de behandeling vaak af met LED-therapie. Dat heeft niet alleen een positief effect op de huidverbetering en het herstel, maar draagt ook nog eens bij aan een stuk ontspanning. Op die manier proberen we de behandeling zo fijn mogelijk te maken.” 

Alom waardering

Dat wordt zichtbaar gewaardeerd (een waardering van maar liefst vijf sterren op Google-reviews). Echter zijn niet alleen cliënten te spreken over de resultaten, ook andere huidtherapeuten, schoonheidsspecialistes en huidexperts sturen geregeld cliënten door naar De Laserkliniek. “Samenwerking vormt dan ook een belangrijke basis voor het succes”, licht Manon toe. “We werken samen met een plastisch chirurg, een dermatologen en huisartsen. In Groningen zitten we -net als in Heerenveen straks- ook in een gezondheidscentrum. Binnen ons pand werken we samen met de cosmetisch artsen van Upp Clinics. De zorgdisciplines versterken elkaar enorm, want je kunt niet alleen van elkaar leren, maar ook makkelijk naar elkaar doorverwijzen. Zo krijgen onze cliënten altijd de best mogelijke huidzorg.”


Foto: Cotton photography

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie!

Neem contact op!

Het pand in Heerenveen is voorzien van gratis parkeergelegenheid en een prachtige balie. Neem dus vooral een kijkje en geniet van de leuke openingsacties (zie advertentie). “Als je kampt met (vragen over) huidproblemen, kun je heel gemakkelijk online een afspraak inplannen via onze website: www.delaserkliniek.nl. We nemen graag de tijd voor je en vinden het belangrijk om je van eerlijke en betrouwbare informatie te voorzien. Dat is ook de reden dat we onze eerste behandeling kosteloos en vrijblijvend aanbieden. We maken dan ook een uitgebreide huidscan, zodat je echt weet wat goed is voor je huid.”


Foto: Cotton photography

De cirkel is rond

Voor Manon voelt de opening van de nieuwe vestiging extra speciaal. Dat heeft te maken met het feit dat ze dertien jaar geleden begonnen is als huidtherapeut in Heerenveen. “Bij Trieneke Hengst-Oppenhuizen van Huidpraktijk Heerenveen om precies te zijn.” Het bijzondere is; Trieneke gaat dit jaar met pensioen en Manon komt weer terug in Heerenveen. “De cirkel is dus als het ware weer rond. Ik ben Trieneke heel dankbaar dat ze ervoor kiest om haar cliënten naar ons te verwijzen. Het voelt heel speciaal om het werk van Huidpraktijk Heerenveen voort te mogen zetten bij De Laserkliniek.”

Lees het prachtige verhaal van Trieneke als huidtherapeut in dit artikel.

De Laserkliniek
Dalhuysenstraat 20
8448EW Heerenveen
Tel: 050 - 21 02 000
www.delaserkliniek.nl

Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 3 mei, 08:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00