Afbeelding

Podozorg Joure al 20 jaar actief!

Gezondheid

Reeds sinds 2004 is Wietze de Jong als registerpodoloog onder de naam Podozorg Joure gevestigd in Joure. Eerst aan de Midstraat maar sinds 2010 aan de Torenstraat 25. Vanuit zijn beroep als schoenhersteller zag De Jong steeds vaker dat niet alleen goed schoeisel, maar ook het ondersteunen van de voeten door goeie inlay’s heel belangrijk is. Deze inlay’s ontbreken vaak in de schoenen. Wij kunnen hier goede standaard voetbedden voor leveren vanuit onze schoenmakerij/winkel.

Via cursussen werd de interesse voor de opleiding tot podoloog gewekt, en hier is De Jong in 2000 aan de Academie voor Podologie in Utrecht aan de 4 jarige opleiding begonnen. Veel voet- en houdingsklachten zijn goed op te lossen met op maat gemaakte inlay’s. Soms met aanvulling van bijvoorbeeld Fysiotherapie verteld De Jong. Als zelfstandig registerpodoloog is De Jong aangesloten bij Podozorg Nederland een landelijke groep van zelfstandige registerpodologen. Een groot voordeel voor mijzelf en mijn klanten, omdat je met de kennis van Podozorg veel meer klachten kunt oplossen. We komen vaak samen en bespreken dan bepaalde voetklachten en ook is er veel aandacht voor (nieuwe ) materialen die wij gebruiken om een zo optimaal werkend zooltje te maken. Je weet dat je bij een Podozorg vestiging ook altijd je eigen podoloog zult treffen.

Wanneer men een afspraak heeft gemaakt bij onze praktijk zal er een onderzoek plaatsvinden die inzicht geeft in de problematiek van de klant. (De Jong spreekt over klanten in plaats van Patienten) Daarna volgt het bespreken van de oplossing middels het volgen van een therapie. Bijvorbeeld het dragen van zolen. Deze kunnen reeds binnen 1 week geleverd worden waarna men eerst 5-6 weken de zolen gaat dragen. Hierna volgt een controle en kunnen de zolen en/of theraieplan indien nodig aangepast worden. Wanneer men tevreden is volg er nog een jaarcontrole zodat ook na 1 jaar na verstrekking controle blijft op de therapie. Ons motto is dan ook: U tevreden, wij tevreden!

Voet- en/of houdingsklachten ?
Wellicht kunnen wij U helpen!
Bel voor een afspraak 0513-416601

Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 3 mei, 08:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00