Afbeelding

Geppyness: Matchmaker en datingcoach

Column

Wat ben ik blij voor Sietske en Johan dat ze zo gelukkig zijn samen. Regelmatig belt Sietske mij om te vertellen hoe verliefd ze is en dan geniet ik volop met haar mee.

Eind vorig jaar nam Sietske contact met mij op. Via via was ze getipt mij eens te bellen. Dat gebeurt veel vaker. We hebben een afspraak gemaakt en ik heb haar thuis bezocht. Het gaat er namelijk om dat ik mensen goed leer kennen en zo goed mogelijk begrijp hoe ze in het leven staan. Ook kunnen we bij iemand thuis rustig en in alle vrijheid met elkaar praten. Want er komen allerlei onderwerpen aan bod.

Sietske ontving mij hartelijk, het klikte direct tussen ons. Ik werd goed verzorgd met lekkere koffie en cake en we hebben over vanalles met elkaar gesproken. Ze woont mooi landelijk en we hebben genoten van het prachtige uitzicht. De serieuze zaken van haar leven hebben we besproken en ook hebben we met elkaar gelachen. Wat vooral opviel was hoe positief, relaxed, sociaal en open Sietske in het leven staat. Ze zou het zo fijn vinden om weer gezelligheid te delen met een leuke man. Een steun en toeverlaat. Weer die echte verbondenheid voelen en wie weet ook samen op vakantie.

Ik heb een uitgebreid verslag gemaakt van ons gesprek zodat ook mijn collega’s van Mens & Relatie begrijpen wie Sietske is en kunnen inschatten wie er bij haar past. 2 weken later kwamen mijn collega’s en ik uit het noorden bij elkaar, tijdens zo’n dag zijn we ook de hele dag aan het matchen en kijken we wie er goed bij elkaar passen. Mijn collega Gerrytsje en ik zagen de match met Sietske en Johan helemaal zitten. We kijken dan o.a. hoe iemand in het leven staat, wat iemand graag zou willen delen en of hun normen en waarden en levensstijl bij elkaar passen. Daarnaast is het ook gewoon een gevoelskwestie. Gerrytsje vertelde dat Johan ook heel positief, relaxed en warme persoonlijkheid is. Hij woont ook landelijk. Hij is een beetje uit hetzelfde hout gesneden als Sietske. Hij zoekt gezelligheid en warmte delen met een leuke en vlotte vrouw.

Ik heb Sietske gebeld en haar verteld over Johan, dat wij het helemaal zien zitten als ze elkaar leren kennen. Meer dan een profielschets hebben ze niet van elkaar gekregen, want het is zo belangrijk dat je elkaar zo onbevangen mogelijk gaat ontmoeten. En dat je de ontmoeting gezellig maakt, niet te lang en altijd elkaar een paar keer ziet. Niet meteen oordelen.

Het klikte direct tussen Sietske en Johan en met veel plezier hebben ze elkaar heel vaak opgezocht en voelen ze zich enorm verbonden met elkaar. Geweldig! Daar geniet ik samen met mijn collega’s volop van mee! We wensen hen ontzettend veel geluk samen toe!

geppyness.nl

Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 15 minuten geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 14 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 17 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 22 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning gisteren
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00