Afbeelding
Foto: Frontstyle Reclame

Frontstyle Heerenveen gaat voor duurzaam en circulariteit

Algemeen

HEERENVEEN - Frontstyle Heerenveen richt zich steeds meer op duurzame en recyclebare materialen voor zijn producten en zakelijke klanten.

Frontstyle Heerenveen werkt al geruime tijd met Full Colour materialen die PVC-vrij zijn en geprint worden met waterbasis inkten waardoor de producten variërend van behang tot stickers uitermate geschikt zijn voor onder andere openbare ruimtes. Daarnaast verwerken zij met hun lasermachine volledig gerecycled acrylaat/plexiglas van glashelder tot mooie kleuren in bijzondere display’s. 

Tevens hebben ze al vele interieurobjecten een tweede leven gegeven door ze te restylen of te renoveren met speciale interieur renovatie folie. Hierbij kunt u denken aan het wrappen van deuren, balies, kasten, keukens en vele andere gladde en lichtglooiende objecten in o.a. mooie houtmotieven, marmer of steen.

En daar is nu een mooi, duurzaam en verassend veelzijdig materiaal bijgekomen.

PET-VILT

PET-vilt is het nieuwste materiaal van Frontstyle en is vervaardigd van gerecyclede PET flessen. Per vierkante meter PET-vilt krijgen veertig tot zeventig PET flessen een nieuw leven. De missie van Frontstyle is om van dit duurzame materiaal de meest mooie duurzame producten te maken. Groot voordeel van dit materiaal is niet alleen het groene karakter maar ook de akoestische werking die het heeft, zo combineer je dus vele positieve eigenschappen in één artikel/product. 

Met PET-vilt kleed je ieder ruimte stijlvol aan, zo is het goed te gebruiken als wandbekleding door zijn egaliserende werking of als plafondplaten voor systeemplafonds inclusief verlichting.  

Doordat wij het materiaal kunnen bedrukken met teksten en logo’s is het ook goed inzetbaar als unieke nieuwe vorm van bewegwijzering. 

Maar ook voor de aankleding en inrichting van kantoor, showroom, wachtruimte of entree is dit materiaal perfect te gebruiken. Frontstyle maakt onder andere de volgende producten van PET-vilt: 

- Verlichting
- Wandpanelen
- Wandlogo’s en letters
- Bureauschermen
- Dividers staand als hangend
- Display’s
- Bewegwijzering

En door de 33 beschikbare stijlvolle kleuren is er voor elk interieur wel een passend artikel of aankleding te vinden.  

Circulair 

Aangezien met materiaal zelf is ook weer volledig recyclebaar is creëer je de circulariteit, dus als u kiest voor een  product van PET-vilt maakt u niet alleen een keuze voor verbeterde akoestiek maar is het tevens een bewuste keuze  voor uw bedrijf, huis en de toekomst. 

De Kleine Fabryck

De Kleine Fabryck, het label van Frontstyle Heerenveen, zal ook een consumentensite opzetten met producten van PET-vilt zodat u ook thuis kan genieten van dit schitterende materiaal. Binnenkort zult u dan ook al een aantal van de nieuwe producten op de socials voorbij zien komen en spoedig in onze webshop.

Frontstyle Reclame en Kunststoffen
De Ynfeart 7-600
8447 GM Heerenveen
0513-632519

www.frontstyle.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 19 mei, 09:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00