Afbeelding
Foto: Meintsje de Jong

Tiende Pieter Stuyvesant Kuiertocht: inschrijven nog steeds mogelijk!

Sport

SONNEGA – Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. Dan klinkt om 08.00 uur het startschot voor de 10e Pieter Stuyvesant Kuiertocht voor de eerste wandelaars van de 42 km. Start is vanaf manege De Caprilli in Sonnega. In groepen van elk 200 wandelaars starten vervolgens alle wandelaars voor de 32, 22 en 12 kilometer. 

De tocht voert via Sonnega o.a. langs Ter Idzard, Nijeholtpade en LindeStede in Wolvega waar in totaal 150 vrijwilligers klaarstaan om o.a. te zorgen voor een veilige doortocht door het verkeer, te stempelen én natuurlijk alle wandelaars van een hapje en drankje te voorzien.

Inmiddels gaat de teller richting 2300 wandelaars, die ieder op hun eigen wijze kunnen genieten van de gezellige muziek en vele verrassingen langs de route en bij de start/finish en natuurlijk van de prachtige natuur in ons mooie Westellingwerf. Ook dit jaar hebben de routemakers weer een paar mooie verborgen paadjes weten te vinden en verwerkt in de route.

Wie jarig is trakteert, dus speciaal voor de 10e PSK ligt er dit keer nog een mooie extra verrassing voor alle wandelaars klaar bij de start.

Kortom, het belooft een leuk feestje te worden zaterdag. Inschrijven kan nog steeds via www.pskuiertocht.nl/inschrijven of via de losse verkoop op zaterdag in de manege. Check de nog beschikbare starttijden en wandel gezellig mee.

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00