Afbeelding
Foto: Lenus van der Broek

10e Pieter Stuyvesant Kuiertocht, inschrijving start 1 maart

Evenement

SONNEGA – Wandelaars opgelet. Op woensdag 1 maart is het zover. Vanaf 13.00 uur start de inschrijving voor de 10e Pieter Stuyvesant Kuiertocht (PSK). Wandelaars kunnen vanaf dat moment hun startbewijs kopen op www.pskuiertocht.nl voor deze extra feestelijke 10e wandeltocht die plaatsvindt op zaterdag 3 juni. Burgemeester André van de Nadort van Weststellingwerf ontvangt aanstaande woensdag op ludieke wijze de eerste routekaart. Onder het toeziend oog van Pieter Stuyvesant zelf maken we er samen met de (oud-) bestuursleden en vertegenwoordigers van de deelnemende plaatselijk belangen een klein feestje van in het Sickengaplantsoen in Wolvega. 

De populaire kuiertocht start op 3 juni in Sonnega vanuit manage De Caprilli aan de Sonnegaweg. “We hopen er samen met zo’n 3.000 wandelaars een feestelijke jubileumtocht van te maken”, zegt Wim Plekkenpol, voorzitter van de Stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht. De wandelaars kunnen kiezen uit een route van 42, 32, 22 of 12 kilometer. “Ook nu weer worden de wandelaars getrakteerd op gezellige muziek, leuke verrassingen en een prachtige blik op ons mooie Weststellingwerf”, aldus de voorzitter.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Keuzestress Column 9 uur geleden
Afbeelding
Blue Funkateers in MFA MeJander, Oldeberkoop Evenement 12 uur geleden
Afbeelding
Het Noordwoldiger Accordeon Orkest viert 30-jarig bestaan Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Je kan nu bekijken hoeveel toeslag je in 2024 kunt krijgen Financieel 17 uur geleden
Afbeelding
Sportcafe “De Duker" zet Biljartclub Zandhuizen in het nieuw Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Subsidieregeling wolfwerende maatregelen uitgebreid Natuur 29 nov., 18:00
Afbeelding
Paard&Plant organiseert themadag over paardenhagen Evenement 29 nov., 15:00
Afbeelding
Friese Holland's Got Talent-sensatie Amilia showteam komt naar het Posthuis Theater in Heerenveen Cultuur 29 nov., 11:55