Afbeelding
Foto: Sport Fryslân

Senioren fietsen samen in omgeving Wolvega

Recreatie & Ontspanning

WOLVEGA - Na een korte pauze vanwege het Coronavirus is de fietsgroep Wolvega weer van start gegaan. Een gezellige groep senioren fietst elke maandagmiddag een afstand van ongeveer 30 km in de omgeving van Wolvega.

“Zoveel mogelijk doorfietsen deze winter!” was het doel van de harde kern van de fietsgroep. Door het Coronavirus kwam er toch “het klad in”. Een grote opluchting was het dan ook toen activiteiten in de buitenlucht weer toegestaan werden; de fietstochten werden gelijk weer hervat. 

Fietsen is gezond en goed voor hart en hoofd. Altijd, maar juist in deze tijden, is het belangrijk om te werken aan een gezonde leefstijl en weerstand. (Buiten) Sporten zorgt voor frisse, gezonde lucht in longen.

Wilt u ook lekker meefietsen? U bent van harte welkom! Elke maandagmiddag starten we om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij FC Wolvega aan de Kruisstraat 3-5. Wilt u verder of juist minder ver fietsen dan 30km? Dat kan! 

Aanmelden of meer informatie kan via het Buurtsportwerk Weststellingwerf. Contactpersoon is Rosé Buskermolen en te bereiken via mail: rose@sportfryslan.nl of telefonisch via: 06 12 92 01 84.

Samenwerking

Het team Buurtsportwerk Weststellingwerf van de gemeente Weststellingwerf en Sport Fryslân is er voor iedereen in de gemeente die wil sporten en bewegen. Zij organiseren elke maand verschillende activiteiten in wijken, vaak in samenwerking met scholen en sportverenigingen. Door samen te werken zorgen de buurtsportcoaches ervoor dat zoveel mogelijk inwoners in de gemeente meer gaan bewegen en plezier beleven aan sport en spel.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.buurtsportweststellingwerf.nl of op facebook.com/BuurtsportWSW

Afbeelding
Kijktip - FryslânDOK: Sterrennacht, over de waarde van de sterrenhemel Cultuur 4 uur geleden
HT Roeirace
Kijktip: De HT Roeirace live te volgen bij Omrop Fryslân Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00