Home Instead is op zoek naar nieuwe collega's!
Home Instead is op zoek naar nieuwe collega's!

Home Instead Thuisservice; Thuiszorg maar dan anders!

Gezondheid

HEERENVEEN - Sinds 1 maart 2020 zijn Willem Jan Ponsen en Femke Verheijen in Friesland franchiseondernemers voor Home Instead Thuisservice. Willem Jan full time en Femke op de achtergrond naast haar werk als fysiotherapeut in het Antonius in Sneek. 

Binnen een week werden we net als de rest van de wereld overvallen door de Corona pandemie. Dit maakte de start van onze organisatie moeilijk. Maar nu tweeënhalf jaar verder worden we steeds beter gevonden en ondersteunen we vele senioren en hun mantelzorgers in de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Smallingerland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf. Sinds 1 maart jl. zijn wij ook actief in de gemeenten Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, De Fryske Marren en Harlingen. Daarnaast zien we de vraag vanuit de regio Leeuwarden sterk toenemen. Ons kantoor is in Sneek. Daar zitten we met onze klantcoödinator Hieke Hartsema en onze service-coördinator Yvonne Kagchelland.

De meeste senioren willen graag zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Met zorg en begeleiding aan huis is dat gelukkig ook steeds vaker mogelijk. De CAREGivers van Home Instead Thuisservice bieden zorg en begeleiding waarin een vertrouwensband en de behoefte van de klant centraal staat. Er moet een klik zijn tussen de senior en de CAREGiver, dan zie je dat er een vertrouwensband ontstaat. Home Instead biedt ondersteuning zoals persoonlijke verzorging, metgezelschap en begeleiding in en om het huis. 

Alle ondersteuning uitgezonderd medische zorg

Voor de medische zorg werken wij samen met andere thuiszorgorganisaties. Daarbij heeft de senior één CAREGiver, een vertrouwd gezicht, die er op het gewenste moment en minimaal een uur voor hem of haar is. Hierbij kunt u denken aan hulp bij wassen en aankleden, maar ook een spelletje doen, een wandeling maken, samen koken en eten of het helpen bij licht huishoudelijk werk.

Ook voor bijzondere zorg kunt u bij ons terecht. Onze CAREGivers zijn opgeleid en hebben ervaring om senioren met dementie te ondersteunen. Daarnaast bieden wij nachtzorg en zorg als de laatste levensfase is aangebroken. We gaan verder waar de thuiszorg stopt en ontlasten daarmee ook de mantelzorger.

Home Instead Thuisservice levert zowel particuliere als geïndiceerde zorg via WLZ en WMO. Wij zijn gecontracteerd voor de WLZ en leveren dus zorg in natura. Een PGB is dus niet nodig!

Home Instead Thuisservice is in Nederland inmiddels in 45 regio’s actief.

Door de groei die we doormaken zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je hart voor ouderen en ervaring met het ondersteunen van senioren dan kun je bij ons een interne opleiding volgen tot CAREGiver. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren op onze website. Ga naar www.homeinstead.nl of bel met 0512-22 21 14 of 0515-74 02 51.

Afbeelding
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00