Afbeelding

Verleid haar met deze zeven Valentijnscadeaus

Algemeen

FRIESLAND- Op dinsdag 14 februari is dan zover: Valentijnsdag. Wat zijn nou leuke cadeaus om aan een vrouw te geven op deze romantische dag? RondOm Vandaag selecteerde zeven Valentijncadeaus waar je haar zeker blij mee kan maken. 

Bloemen plus ketting

Elke vrouw kan je wel blij maken met bloemen en voor vijfentwintig euro heb je naast bloemen ook nog een ketting met een klavertje vier, voor al het geluk voor je partner. De klavertje vier ketting kan ook gedragen worden in de vorm van vier hartjes. 

Wat een romantisch cadeau, dat wil ik!

Valentijndecoratie

Met deze Valentijndecoratie kan jij je vriendin of vrouw verrassen door het huis in de Valentijnsferen te brengen. In het pakket zitten duizend rozenblaadjes, slingers, een berenballon, hartjesballonen en normale ballonen. De perfecte manier om het huis wat romantisch aan te kleden. 

Klik hier om de decoratie te bestellen.

AWEMOZ Explosion Box

Met de AWEMOZ Explosion Box heb je een prachtig cadeau voor je vrouw. Bij het openmaken valt de gehele doos naar buiten waardoor er 24 foto’s en twaalf verrassingen in de insteekvakjes te zien zijn. In het midden van deze foto’s bevindt zich een kleine doos met daarin een cadeau die jezelf kan kiezen. 

Dit lijkt me net wat voor mijn partner.

Parfum

Welke vrouw vindt het nou niet leuk om parfum te krijgen met Valentijnsdag? Een lekker geurtje is altijd wel welkom. Roberto Cavalli - Eau de Parfum is de meest verkochte damesparfum op www.bol.com. Die moet dus wel erg geliefd zijn door de vrouwen en dus zit je zeker goed.

Klik hier om het parfum te kopen.

Chocola

Elke vrouw houdt wel van chocola. Met de mega Milka chocoladereep heeft ze wel even genoeg chocola voor de komende tijd. In de verpakking zit namelijk negenhonderd gram aan chocolade. 

Dit zal mijn partner heerlijk vinden, goed idee!

Valentijn theepakket

 De meeste vrouwen houden van het drinken van thee en drinken het liefst thee de hele dag door. Met dit Valentijn theepakket heb je thee en heerlijke love koekjes in één pakket bij elkaar. Hier kan je met je partner heerlijk van genieten tijdens Valentijnsdag. 

Klik hier om deze theeset voor jouw lady te kopen

Luxe Shampoo Valentijnspakket

Een Luxe Geschenkverpakking, Koraean Houtskool Gezichtsmasker, 5 Heerlijk Geurende Hartvormige mini Bath Bombs, Marocco Shampoo en Conditioner. Allemaal in dit luxe Valentijn pakket. Een vrouw kan dit niet weigeren, zou je toch zeggen. 

Klik hier om dit te bestellen.

Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
'Als het minder gaat, blijven we positief' Verenigingen 4 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 20 uur geleden
Moederdag
Dit zijn de beste Moederdag tips Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
De belangrijkste verzekeringen voor je bedrijf Algemeen gisteren
Het team van Bats Uitzendbureau.
Bats Uitzendburo: Lokaal, betrokken en persoonlijk Algemeen 8 mei, 10:00
Afbeelding
Vier Moederdag met Monicasa, de nieuwe bloemist in Noordwolde Algemeen 8 mei, 08:00
Afbeelding
Kijktip - FryslânDOK: Sterrennacht, over de waarde van de sterrenhemel Cultuur 7 mei, 18:00